Reviews van deze auteur

Kan niks passends voor dit bedenken.

Review over Lexa

Het bericht van GM Verberg is de grootste fout van de beheerders van Lexa.nl tot nu toe.Overduidelijk geeft meneer Verberg zich weg door (qoute):

' Jammer dat de communicatiemogelijkheden in de onbetaalde fase zo gering zijn.'

Meneer GM Verberg insinueert hiermee in-direct dat de negatieve reacties zouden kunnen zijn doordat mensen alleen gebruikt hebben gemaakt van de gratis functie. Zo kunnen zelfs argwaanende mensen misschien over gehaald worden om niet omlaag te scrollen en alle slechte maar EERLIJKE reacties te lezen. Handig dat meneer Verberg met zijn reactie bovenaan stond (ja nu niet meer dus!). Zoals ik al zei geven de beheerders zich hiermee voor mij overduidelijk weg. Mijn reactie gaat puur over de reactie van Meneer Verberg. Ik hoef niets iets anders te zeggen want dat is dikwijls gezegd door eerlijke mensen die mij voor zijn gegaan. Scroll Alstublieft naar beneden om de eerdere reacties van gedupeerden te lezen.


Dit is gewoon cyber-crime, hier zou straf op moeten staan! De beheerders van Lexa.nl hebben waarschijnlijk het geklaag vernomen en proberen hun hachje te redden door positieve reacties op forums(fora) te plaatsen. Doodgewone oplichting dus, maar aangezien veel dingen op Internet anoniem kunnen, is dit mogelijk. Ik ben niet anoniem, mijn e-mail adres klopt,dus reageer naar wil!

Ben blij dat ik niet in lexa.nl getrapt ben, met dank aan deze site en de gebruikers die eerlijk zijn.

Sterke punten
Leuke reclame's en aantrekkelijk aanbod

Zwakke punten
moet ik hier nog iets plaatsen? Mij teveel moeite lees de review maar

reacties:

Review: Kan niks passends voor dit bedenken.

zit in de mens om elkaar te helpen, dat blijkt duidelijk!