Reviews van deze auteur

werkt

Review over Second Love

duidelijke site, geld is voor mij geen probleem, dus vindt ik het niet duur.

Uiteraard is bij al deze sites de ratio mannen vrouwen zo'n beetje 600 :1, dus je moet als man Echt met een goed profiel en verhaal komen om er een beetje uit te springen.

Ik begrijp de oordelen van "de monogame medemensch" over dit soort zaken, maar geloof me; ik heb met ruim een dozijn vrouwen via SL uitgebreid chat en email contact gehad, en zij zitten er vrijwel altijd hetzelfde in als de gebonden mannen die dit opzoeken; een echtgenoot gesloten als een kreeft, impotent, gemankeerde relatie die ondanks verzoek tot relatie therapie niet tot leven komt, of meestal vindt de man dat dan "onzin".

Dus; ik ervaar SL meer als "voederruif" voor sterke, hoog opgeleide vrouwen.
Heb met een erg leuke dame na een koffie een erotische date gehad die ik wellicht vaker zie, we kunnen al onze erotische dromen op elkaar uitleven haha,
Komende week nog een drankje met een andere vrouw, maar die is single, dus is er anders mee bezig, en heeft geen zin in een vaste relatie. Voorts zijn er uiteraard veel dames uit andere regio's, dus ik kan niet aan alle verzoeken voldoen.

Nu sta ik wel met een erg goed profiel (al zeg ik zelf) met een goeie foto, nu een maandje erop, en krijg plenty leuke reacties, kan wel elke week een date hebben. ben dus als een "kid in a candystore"... natuurlijk zijn niet alle vrouwen playboy centerfolds of barbiepoppen, maarzeg; het is voor volwassen mensen, niet voor kleuters so grow up..

Ik zelf zit ben getrouwd met een vrouw waar ik verschrikkelijk veel van hou, maar die is chronisch ziek. Ik ervaar dat ik positiever ben thuis als ik dit deel van mezelf niet thuis hoef op te kroppen.

Zwakke punten
hangt af van je verwachtingen...die waren van mij realistisch, dus....

reacties: