Reviews van deze auteur

diep teleurgesteld

Review over Lexa

Ik had me ingeschreven bij lexa en het zag er allemaal goed uit. tot ik een berichtje wilde versturen, dat kon niet - eerst betalen. affijn dan maar betalen(wie niet waagd die niet wint dacht ik nog). Ik berichten versturen en kreeg geen berichten terug! hmmm, ik zag het al. je moet sellecteren op 'online afgelopen week' (de rest zijn verlopen profielen). dus ik weer een hele zooi berichten versturen. zeer weinig reactie, een enkele had nog de moeite genoemen om mij aftewijze. voor de rest had ik een echte faker(had haar prive email gekregen die heb nagetrokken, - ip adress kwam uit nigeria!)

toen ik mijn profiel wilde verwijderen kon dat niet! mijn wachtwoord was niet hetzelfde(toch wel vreemd als die bij het inloggen het wel doet). dus ik dacht, dan doen we het wel op een andere manier, foto weg gehaald, teksten weg gehaald, alles uitgevingt en mijn profiel was totaal kaal. kreeg wel een berichtje dat mijn tekst niet goed gekeurd was omdat de tekst instrijd is met de huisregels. tuurlijk lexa!

Sterke punten
als je oplichter wil worden kun je in de leer bij lexa.

Zwakke punten
je kunt zoveel berichten versturen als je wilt, nadat je betaald heb, maar hou er rekening mee dat slecht 5% jou afwijst- de rest daar hoor je niks meer van.

reacties: