Reviews van deze auteur

Lexa afzetters

Review over Lexa

Kijk naar mijn sterke en zwakke punten hieronder daar staat alles vermeldt.
Groetjes

De site was vroeger een 8
De site is nu een -1 geworden

Sterke punten
Vroeger was de site perfect, ze hadden afentoe aanbiedingen voor een full membership en hiermee kon je alles wat je nodig had.

Tegenwoordig hebben ze dus geen sterke punten meer want je word gewoon genaaid door hun. De hele site is nutteloos geworden of je moet echt heeeel dik gaan betalen en na je betaalde FULL membership weer een Extra dik betaald membership gaan afsluiten.

Zwakke punten
Tegenwoordig heb je helemaal niks meer aan een betaald Full membership omdat alle gratis leden en dat zijn de meeste mensen dus nu helemaal niks meer kunnen op de site.

- Berichten kunnen ze niet meer eens lezen
- Ze kunnen dus ook niet meer reageren op berichten
- Je kunt niet met ze chatten
- Opzeggen is lastig en meeste mensen weten niet eens dat hun membership automatisch verlengt word dus dan ga je zonder t te weten dik doorbetalen.

Dus alle free members staan er voor jan lul op want zijn gewoon niet te bereiken dus is je dik betaalde full membership ook waardeloos geworden.

reacties:

Review: slechte ervaring

Dan moet je gewoon even naar lexa bellen en zeggen dat je je abb. stop wilt zetten, het kan ook online maar dat is wat moeilijker te vinden. Maar je hebt verder wel gelijk dat het een Kut site is!