Reviews van deze auteur

Kneuzen op knuz

Review over Knuz

Prima dat het gratis is! Zo zou het bij allemaal moeten zijn. Best aardige site maar inderdaad veel swingers, fakers enz. Jammer is dat de zoekopdracht niet specifieker in te stellen is waardoor je een belachelijk lange lijst matches krijgt waarvan nog geen 10% aan je wensen voldoet. De site wijst zichzelf en is daardoor gebruiks vriendelijk.
Ook jammer is dat als er aantoonbaar een oplichter tussen zit, deze niet van de site geweerd wordt. Reden genoeg voor mij als slachtoffer van diezelfde oplichter, om me af te melden! De chat is een nergens overgaand drama in 5 bedrijven.
Er is echter wel degelijk een 1 op 1 mogelijkheid: op de naam van die persoon klikken in de rechter kolom van het chatscherm.
Voorzichtigheid mag je niet verwarren met kritisch zijn. Die paar serieuze zoekende hebben vaak meer dan één zwaar teleurstellende date gehad.

Sterke punten
gebruiksvriendelijkheid, blokkeer mogelijkheid, overzicht bezoekersstatistieken.

Zwakke punten
Mensen met de verkeerde bedoelingen worden niet van de site geweerd; daar mag beslist sterker in opgetreden worden. Zou de site alleen maar ten goede komen.
Véél te beperkte zoekopdracht in te stellen (alleen leeftijd!).
Publieke chat mag er van mij af; gaat nergens over.

reacties:

Review: Kneuzen op knuz

Je hebt ongetwijfeld gelijk en vindt het oprecht heerlijk voor je dat jij je match gevonden hebt. Ik heb echter een wel héél ernstig nare ervaring met de laatste date; hij gaf zich uit als arts, gaf adviezen, deelde medicatie uit, reed met artsenstickers rond, zijn huis bleek niet zijn huis, afijn, lees mijn blog maar honesty-true-lies.blogspot.com. De man heeft de nare gewoonte zéér persoonlijke items van zijn dates mee te nemen en die nooit meer te retourneren. Ondanks bewijzen als zijn e-mails en smsjes weert de redactie de man niet van de site. Zijn volgende slachtoffer staat voor aankomend weekend in zijn agenda.....