Reviews van deze auteur

Niet wat ik had verwacht

Review over e-Matching

Na aanmelding was ik positief verrast door het aanbod. Er zijn meer dan genoeg leuke dames te vinden en er komen er dagelijks meer bij. Een aantal mailtjes verstuurd, helaas slechts een reactie op twee daarvan. Eentje is nog wel uitgelopen op een date, maar daar is geen vonk overgesprongen. Kan gebeuren natuurlijk.

Daarna ging het echter snel bergafwaarts. Opvallend weinig initiatief van de dames zelf, ik ben in drie maanden tijd slechts één keer spontaan benaderd. Daarnaast stuurt 95% van de dames niet eens een reactie terug. Blijkbaar praten ze niet graag over zichzelf of hun eigen interesses? Ik had de hoogopgeleide dames toch een anders ingeschat. Het wekt een beetje de indruk dat ze wat oppervlakkig zijn. Je profiel en je foto's zijn dus heel erg belangrijk, let daarop heren!

Op de site zelf heb ik niet echt iets aan te merken, behalve dat je niet kunt zien hoe actief iemand is. E-matching zelf werkt prima. Het 'probleem' ligt bij de gebruikers in dit geval.

Wellicht dat ik er nog eens terugkeer, maar niet in de nabije toekomst. Geen aanrader wat mij betreft.

Sterke punten
Breed aanbod
Uitgebreide zoekfunctie
Overzichtelijk

Zwakke punten
Weinig initiatief van dames (als ik anderen moet geloven ook van heren?)
Zeer weinig vrouwen die reageren op berichten.
Na afloop van je abonnement kun je geen contact meer opnemen met mensen waarmee je al contact hebt gehad, belachelijk eigenlijk.

reacties: