Reviews van deze auteur

sportparner.nl= oplichterij

Review over SportPartner

Ik dacht, leuk ik zoek een sportmaatje bij sportparner.nl. Het is gewoon puur oplichterij, zodra je lid wordt (en dus betaald hebt), krijg je telkens reacties van mensen die met je willen sporten, maar het lukt nooit om daadwerkelijk iets af te spreken. De contactpersonen kunnen nooit, waren laat opgestaan enz. Zelfs toen ik mijn telefoonnummer gaf omdat het anders niet lukte om iets af te spreken werd er niet gereageerd. Je trapt er zo in omdat de 'zogenaamde'contact personen zodra je iets weergeeft over je sportomgeving daar ook wonen, daar ook sporten enz. Het klink heel geloofwaardig. Trap er dus niet in!!!!!!

reacties:

Review: sportpartner werkt wel, maar beetje duur

owel de reactie van sanne (sportpartner), als wes(lid sportpartner), komen van hetzelfde ip-adres: ook toevallig zeg, Wes is dan ook zowat de enige die positief is over sportpartner.nl , met voor de vorm een lichte negatieve ondertoon.
bedenk eens wat origineler dan deze platvoerse manier om mensen op te lichten!!!!!!!!!!!

Review: sportpartner.nl makkelijk opzegbaar via [email protected]

zowel de reactie van sanne (sportpartner), als wes(lid sportpartner), komen van hetzelfde ip-adres: ook toevallig zeg, Wes is dan ook zowat de enige die positief is over sportpartner.nl , met voor de vorm een lichte negatieve ondertoon.
bedenk eens wat origineler dan deze platvoerse manier om mensen op te lichte

Review: Oplichting !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Volgens mij moet je om een schriftelijke bevestiging vragen mbt je opzegging en contact opnemen met je bank over het stopzetten

Review: Nepperij?

Ik kwam er ook al snel achter dat het niet klopte. Als je toevallig een tennismaatje zocht en je woont in Almere kun je contact opnemen.