Reviews van deze auteur

Oplichterij?

Review over Parship

Hehe - Gratis profiel aangemaakt en in zo'n 6 uur al twee fotos vrijgegeven door zogenaamde kandidaten die me graag zouden willen leren kennen . Even snel op hun profiel gekeken en jawel, niets was ingevuld, alleen de multiple choise opties. Als ik meer wou weten, of een foto zien / contact leggen etc... moest ik Premium Lid worden (voor een nogal duur bedrag). Nou is mijn foto niet vrijgegeven en ik kan nog zo'n leuk profiel hebben, maar het lijkt me sterk dat iemand (terwijl de match voor beide maar 50% was) lukraak foto's gaat vrijgeven, zonder enige verdere informatie.

Het is, mijn inziens, een sluwe verkooptruc om mensen lekker proberen te maken voor de site. Een profiel, ter verduidelijking, had als talen Engels en Spaans, en hield van hindustaanse muziek... met als beroep Coach en een Universitaire opleiding. Ik zeg niet dat het niet kan voorkomen, maar het is niet erg waarschijnlijk. De andere, just for shit and giggles, had: buying and selling als beroep, maar sprak helaas geen talen. Wat zij leuk aan mij vond? Mijn beroep. Er staat letterlijk bij mijn beroep: 'Werkzaam in de IT'...ik kan me inderdaad voorstellen dat dat ontzettend interresant is... Zo leuk dat het bericht om 2:30 's nachts is verzonden.

Al met al komt het over als complete opzetterij. Ik heb mijn profiel dan ook onmiddelijk weer verwijderd en raad iedereen aan om het zelfde te doen.

Sterke punten
-

Zwakke punten
zie omschrijving

reacties: