Reviews van deze auteur

Be2- Pure oplichting

Review over Be2

Ik kwam enkele maanden geleden op Be2 terecht omdat relatie zocht en zei boden dit net als vele betrouwbare sites aan. toen ik een profiel aan maakte kreeg 2 dagen later een 2 berichtjes in mijn mailbox van Be2 en merkte dat ze niet eens kon lezen en dit is al opzich vreemd want meeste goede site zoals Relatieplanet.nl laten op minst zien wat naar je geschreven is en als je zelf wil mailen moet je beginnen te dokken wat natuurlijk redelijk is.
Maar goed ik keek wat koste en moest iets van 50 euro betalen voor 1 of enkele maanden(weet ik niet meer) en heb dit betaald en vervolgens kon direct de berichten lezen en zag onmiddelijk dat deze 2 vrouwen mij beiden door verwezen naar 0900 nr om verder contact te krijgen en had zoiets hier klopt iets niet en ik had ook zo iets van naja ik ga geen 50 euro dokken om dit zooitje te ontvangen en heb direct het geld terug laten halen!!!
Ik kreeg vervolgens een mail van hun dat het geld was terug gestort en ik moest het weer trerug storten en als ik dit niet zal doen dat ze een incassobureau zouden inschakelen!!

Nu naar bijna een half jaar heb nog steeds niks van hun of incasso bureau vernomen en volgens mij gaat dit ook niet gebeuren^^

Be2 is inderdaad pure oplichting als je het mij vraagt!! ik wacht volsmachten op die incasso bureau!! KOM MAAR OP!!!!!

Sterke punten
Een oplichtings site heeft altyd sterke punten want ze weten hoe ze de boel moet oplichten.....

Zwakke punten
Jah die hebben ze ook ze komen hun bedreigingen niet bij mij na terwijl ik met kloppend/juichend hart op hun sta te wachten!

reacties: