Reviews van deze auteur

SL is lastig voor serieuze mannen!

Review over Second Love

Heb heel lang getwijfeld of ik lid zou worden van SL en een profiel zou plaatsen. Uiteindelijk de stap genomen en vol goede moed gaan reageren op profielen. Helaas is het zo dat er zoveel mannen lid zijn die schijnbaar de meest bizarre reacties sturen dat je, als wel serieuze aspirant minnaar, meer niet dan wel reactie krijgt.
Maar eenmaal reactie terug dan begint het spel. Ik heb besloten om me niet anders voor te doen dan ik ben en een normale (recente) foto te plaatsen. Toch blijft dan de vraag hoe reageer je nou. Ga je direct op je doel af en stoot je daarmee je mogelijke date af of doe je rustig aan en loop je het risico als trage, initiatiefloze flutvent (sorry voor de uitdrukking haha) gezien te worden.
Ik ben nu 4 weken lid van een proeflidmaatschap van 2 maanden en kom erachter dat mijn zelfvertrouwen een aardige deuk oploopt. Linksom of rechtsom gaat het mis of is er plotseling weer iemand meer in de gratie en is van het ene op het andere moment het contact over.
Ik maak me geen illusies dat vrouwen anders zijn dan mannen en dat ook de vrouw blijft zoeken naar meer en beter maar voor ons (niet Don Juan) mannen blijft lastig om erachter te komen wat we nu precies moeten doen. En langzaam maar zeker begint dat stemmetje in je hoofd te roepen...maak je profiel mooier ,stoerder en zoek die ene geweldige (niet recente) foto van jezelf (want dat schijnt het allerbelangrijkst te zijn en staat helemaal los van leuk mailcontact) en plaats die.
Ik doe het niet maar weet ondertussen niet meer of SL wel voor mij is. Maar voor de mensen waarvoor SL wel een succes is ben ik blij.

Sterke punten
Heldere en duidelijke profielen

reacties:

Review: SL is lastig voor serieuze mannen!

Allereerst bedankt voor jullie reacties. Lief en fijn om te horen. En ik ga mijn profiel ook niet veranderen en ook de foto's niet die ik erop heb gezet. What you see is what you get! Maar het is wel balen hoor als het voor jou gevoel klikt met iemand en vervolgens blijft het stil omdat er een beter lijf of een hoofdprijs langskomt (ik combineer nu even de twee reacties van Engel en moi...).
Maar wat ik ermee wilde zeggen was dat je vooraf van jezelf weet dat je er leuk uitziet (volgens mijn omgeving), je leuk gezelschap bent en een attente, goede minnaar kan zijn en dat dat naar de achtergrond verdwijnt in de stroom van reacties die vrouwen krijgen (veel meer dan je je vooraf realiseerd). Ik las in een van de reviews dat er een dame was die ruim 1400 mailtjes had ontvangen in iets van 2 maanden. Het idee dat je dus hebt als je een reactie op een profiel stuurt is dat deze gelezen wordt en dat je een serieuze kans hebt. En dat is iets wat tegenvalt.
En als je dan zegt da's jammer heb je gelijk, maar je begint eraan (na veel twijfel) met het doel er een leuke lover aan over te houden. En ja, het is duur en je doet het stiekem (ik in ieder geval) dus onbeperkt lid blijven zit er niet in. Du's je gevoel zegt al gauw, opschieten!! Voor je het weet is het over en dan wordt je idd misschien heel krampachtig.
Anyway, het is leuk om je hart even te luchten en....we zien wel!!
xxx

Review: SL is lastig voor serieuze mannen!

We gaan het zien Engel! In ieder geval bedankt voor de tips.
x N

Review: SL is lastig voor serieuze mannen!

Hoi Ambivalent,
Ik verander niet hoor. Ik ben wie ik ben en anders dan de reactie van Dirk wil ik er een relatie naast en niet alleen een wip voor ?50,= Hoewel je dan zeker, zoals Dirk terecht opmerkt, gelijk scoort....
In mijn reacties probeer ik origineel te zijn en in mailcontact duidelijk te zijn in wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. De ellende is dat ik zo trouw als een hondje ben als het klikt en (hoe raar dat ook mag klinken als je op SL zit haha) het toch frustrerend wordt als je na een aantal keer mail of msn contact ineens niets meer hoort. Dan zal iemand anders leuker of ik zal niet doelgericht genoeg zijn en dat kan natuurlijk, maar zeg dat dan.
Maar ik ben blij met je tips en inderdaad mijn eerste liefde duurde ook een poos..
Ik blijf het nog wel even proberen echter tot nu toe is het niet wat ik ervan verwacht had (helaas) maar dat kan morgen natuurlijk zo weer anders zijn haha.

xx N