Reviews van deze auteur

ook meiden hebben pech

Review over Lexa

Ik heb bijna een jaar op dating sites gestaan en al na enkele uren was het gewoon niet leuk meer. De eerste dag word je werkelijk overspoeld met aanzoeken, daarna wordt het stiller. Toch zijn er dag in dag uit nog enkele e-mailtjes. Hoeveel echte aanzoeken heb ik gehad waar ik echt op in kon gaan? 0,0. Wat mij opvalt is wat de heren wel niet denken dat origineel is om een balletje bij mij op te gooien en keer op keer zat mijn inbox vol met de grootste onzin. Ook al zou ik zelf moeite doen om een antwoord terug te sturen, dan is het nog niet mogelijk omdat de heren hun inhoud zo laten doodlopen dat ik er niets mee kan. Het was met een woord gewoon spam te noemen. Heren die niet weten hoe een dating site werkt. Als mijn inbox dagelijks vol zit met onzin als: "hey ik vind je leuk nu hoop ik dat je mij ook leuk vindt" of "hey je profiel kwam bovenaan in mijn matches nu dacht ik, ik reageer maar.." dan heb ik er echt totaal geen zin meer in.

Ik hoef de heren toch niet uit te leggen hoe het wel moet? Als ik dat doe gaat er toch geen belletje rinkelen. Profielen van de heren hoef ik ook niet te lezen. Deze zijn grotendeels toch leeg gelaten of ingevuld met doodlopers. Favoriet eten... ik lust alles!! Favoriete muziek: ik luister alles!!! Geen enige aanleiding om te reageren dus.

Een eigen profiel invullen? Ja dat is een goeie!!! Als ik moeite doe om een leuk profiel prijs te geven dan gaan de heren dat aanhalen om op van alles te reageren waar ze geen affiniteit mee hebben. Genoeg gezegd.

Ik zou graag willen dat deze datingsites maar eens restricties gaan opleggen. Mannen mogen nog maar 2 e-mailtjes per dag sturen en de e-mails moeten langer zijn dan 5 regels. Dat overbodige "hey" mag ook wel eens geblokkeerd worden.

Sterke punten
het is leuk voor de eerste 20 minuten

Zwakke punten
SPAM van al die heren

reacties: