Reviews van deze auteur

Waardeloze bende is het!!

Review over Lexa

Ik heb de laatste jaren aardig vaak op datingsites gestaan, maar tis overal een bende. Maar pas geleden kreeg ik het aanbod van Lexa, om 3 dagen gratis Lexamore uit te proberen met gebruik van alle opties.
Nouuuuuuuuu, ik heb het geweten hoor........pfff..........wat een slechte site is dat!! En het is nog de duurste ook!!!
Dat er veel fakers opzitten, ach dat is inmiddels op elke site, erg genoeg maar waar, daar kijk ik niet eens meer van op, en die leer je vanzelf er snel uit te pikken.
Maar Lexamore zelf is echt prut.............op een gegeven moment had ik een leuk contact met iemand, en een dagje via de site zelf over en weer gemaild, maar zo maar ineens kwamen de mailtjes niet meer aan, en ik kreeg elke keer de vraag van die leuke man, waarom ik niet meer reageerde. Nouuuuuuu.....ik heb me wat geprobeerd hoor, maar niks noppes nada............de boel kwam niet meer aan.
Ik nog geprobeerd mijn mailadres door te geven...............ja en toen kwam het, dat mocht dus niet van lexamore!!!!! Kreeg een mailtje van hun dat dat toch echt niet de bedoeling was, pffffffffffff.................Hoe moet je dan verder contact leggen, als je in een privémail nog niet eens je gegevens mag doorgeven???? Ook een mobiel nummer mocht niet!!! Nou jaaaaaaaa...!!!
Voor zoiets moet je dus kapitalen betalen????? Nou mooi niet dus, pffffff......Ik heb nog een klacht ingediend, maar kreeg een stom standaard berichtje terug!!
Ik ga dus never nooit betalend lid worden van Lexamore, dat mag duidelijk zijn............Jeetje, en dan durven ze nog op tv reclame te maken!!!
Het was wel jammer van die leuke man, maar ja, ik wist alleen zijn voornaam en woonplaats, dus tja, daar kon ik niks mee.
Ik heb momenteel een leuk contact met iemand gekregen via een gratis datingsite, dus dat werkt net zo goed!!! En dan kost het je geen cent...haha!!! Hij woont nog heel dicht in de buurt ook!!
Ook daar zit het wel vol met fakers en zo, maar ach, op den duur weet je snel genoeg wat echt is en wat niet!! Gewoon goed opletten en op je hoede zijn!!
Mijn advies dus, geen betaalde sites meer pakken, en zekerrrrrrrrr geen LEXAMORE!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
teveel om op te noemen

reacties:

Review: Waardeloze bende is het!!

Heey Mieke,

Was het zo erg dan wat je geschreven had? hahahaha.......Jammer dat ik het niet gezien heb.
Maar eh, heeft lexa invloed op wat hier wordt geschreven dan? Ik dacht dat dit een onpartijdige site was??

Review: Waardeloze bende is het!!

Hoi Julius,
Dat is knuz, ik heb meerdere gratis sites geprobeerd, maar deze vond ik de fijnste, ook al kom je daar ook veel fakers tegen hoor, maar dat is overal, ook op de betaalde.

Review: Waardeloze bende is het!!

Oh ja, en Paiq is ook wel een leuke, maar wel heel anders dan alle andere datingsites, wel ontzettend grappig en spannend, je ziet namelijk eerst geen foto van mekaar, pas na een minuut of 10 als je op de site zelf aan het chatten bent met iemand. Maar ook daar helaas veel mannen die er een spel van maken, maar het mooie daar is, wil je iemand niet meer, dan hoppa, op de knop verwijderen drukken en ze zien je nooit meer, haha.... echt de moeite waard om uit te proberen..............en tja, of je de ware daar treft is natuurlijk altijd de big question he?