Reviews van deze auteur

Weer genept

Review over Dating.nl

Na heel wat keren teleurgesteld te zijn afgehaakt bij de meer bekende datingsites heb ik vorige week toch maar eens 15 euro neergelegd om lid te worden van dating.nl.

Een simpele maar daardoor toegankelijke site op het eerste gezicht. En ook een kleiner aanbod aan deelnemers waarvan je de indruk krijgt dat het om echte personen gaat.

Maar... mijn ervaring:

Gedurende de eerste week heb ik om precies te zijn contact gezocht met een tiental dames. Dit heb ik gedaan door hen afzonderlijk een vriendelijk en open bericht te sturen waarin ik mezelf voorstel en aangeef dat ik het leuk zou vinden om met hun in contact te komen. Dus geen oneerbare voorstellen of rare opmerkingen of flauwekul.

Vervolgens blijk ik in geen twee weken ook maar enige reactie van een dezer dames te ontvangen. Ok, ik ben geen brad pitt, maar ik mag tocht wel doorgaan voor een vriendelijk ogende gewone nederlandse man die niet echt afstotelijk is om te zien.

Conclusie: Wij worden wederom genept met fake profielen en dames die alleen op de foto bestaan maar zelf waarschijnlijk niet eens weten dat hun foto misbruikt is op zo'n site. En ook hier gaat het er weer om een ieder 15 euro's afhandig te maken.

Heren, let op, ga hier niet mee in zee! De periode dat datingsites zichtzelf ook nog verplicht voelden een produkt te leveren voor de gederfde inkomsten ligt reeds ver achter ons.

Sterke punten
- Overzichtelijke website.
- Makkelijke aanmeldingsprocedure.

Zwakke punten
- Sterk gevoel dat het hier weer om nepprofielen gaat.
- Inschrijfgeld heeft mij na hard mijn best doen nog steeds geen enkele reactie opgeleverd.

reacties: