Reviews van deze auteur

Lexa, vreselijk

Review over Lexa

Gisteren in een dolle bui me aangemeld op Lexa, gelukkig als free member.

Ik had aangegeven dat ik alleen interesse had in mannen van Italiaanse afkomst, wonend in Italie of Nederland.

Zelf ben ik 54 jaar en voor mijn leeftijd nog best aantrekkelijk, dus als zoekprofiel gevraagd om reacties van mannen tussen 45 en 50 jaar.

Binnen nog geen uur had ik 7 reacties maar alleen maar van Nederlandse mannen, de meeste heel onaantrekkelijke, zielige en veel oudere mannen(tot 65 jaar). Niks ten nadele van deze beklagenswaardige figuren, maar absoluut niet overeenkomend met zoekprofiel en de leeftijd door Lexa even 15 jaar opgeschroefd. De enige man die wel Italiaans was stuurde alleen een flirt bericht.

Vervolgens wilde ik mij weer afmelden, daar ben ik dus ruim 3 uur mee bezig geweest. Pas toen ik het dringend verzocht had , via de klantenservice (na veel zoeken vond ik hiervan de site werd ik uitgeschreven. Later zag ik op internet deze site

Sterke punten
en besloot even te reageren, in het verleden heb ik me ook eens ingeschreven op relatieplanet.nl. Hiervan kwamen alleen reacties van mensen die echt matchten.

Ook een site van Pen friends (wil graag eerst mailen met mensen in Italie) bleek eigenlijk ook een date site te zijn.

Voorlopig kap ik even met alle dating sites en Lexa is wel de allerslechtste, gelukkig had ik nog niets betaald. Ik vraag me af of deze site niet gewoon verboden kan worden.

reacties:

Review: Lexa, vreselijk

Hallo Rich

Het was absoluut mijn bedoeling niet om mensen te kwetsen en ik ben helemaal niet geweldig, maar als je je inschrijft voor reakties van mannen van 45 tot 50 jaar afkomstig uit Italie of Iran, dan valt het dus tegen. Ik wou alleen aangeven dat Lexa de boel belazert en niet kijkt wat het zoekprofiel is dat je opgeeft. Natuurlijk heb ik een vetrand, grijze (geverfde rode)haren, maar ik word meestal toch 10 jaar jonger geschat (door mannen zowel als vrouwen) verder heb ik een niet al te beste gezondheid , cara patient, hartinfarct gehad, gescheiden van partner met alcoholprobleem, dus mijn leven was beslist niet gladjes, wil graag opnieuw beginnen, maar dan wel met iemand die bij mij past en bvk. dus volgens het zoekprofiel.