Reviews van deze auteur

Lexa/Meetic ellendig mannen

Review over Lexa

Hallo:
Hierbij mijn eigen ervaring:
Was net inscheschreven in meetic en gelijk kreeg ik chat-verzoekejes van mannen uit amerika. Ze beweerden in het leger te zijn. Niemand had een foto op hun profile staan toch waren ze premium lid want anders kunnen ze niet op andere profiles reageren. Ik ben zelf geen betaalde lid en dat ga ik ook nooit worden. Ik kreeg dus vaak chat verzoeken van mannen zonder foto, allemaal uit amerika en ze wilden ook geld van mij hebben. Hun gebruikersnamen waren meestal:
-lovingman
-kindman
-humbleman etc

Ik zei tegen hun: ja natuurlijk, stuur me maar me maar jouw bankrekening, ga gelijk 3.000 $$ op je rekening overmaken. Hahaha. Natuurlijk konden ze dat niet doen want ze hadden mijn e-mail adres niet. Na 1 minuut te hebben gechat hadden ze mij vriendelijke verzocht om mijn msn messenger adres aan hun door te geven. Heb niet gedaan.

Maar het is niet alleen de mannen uit amerika die lastig zijn, maar ook andere mannen uit nederland of belgie met een foto op hun profile's. Had een man uit Belgie die mij een chat verzoek had verzonden. Hij wow een bikini foto van mij. Ik zei: sodemiete.

Daarna kreeg ik ook een chatverzoek van een grote LUL met de naam Ageviking. Want een lastige kerel. Ons chatgesprek bestond grotendeels uit het volgende uitspraak:
-hahahahaha.
-ben een echte viking ben een echte man.......hahahaha.....

Na een 1 of 2 woorden ging hij er om lachem. Hij sprak slecht over zijn eigen vrouw. Zijn vrouw was slecht en was vreemd gegaan met andere mannen. Hij lachte vaak erover: hahahhaaha ze wouw graag een man met een grotere lul.
Na een half uur te hebben gechat vroeg hij weer mijn msn. Ik wou het niet geven. Ik zei: ik zit goed hier. Hij gaf excuses zo van: ja in lexa is de conectie niet zo goed en blah blah....Na de tweede dag heeft ie weer voor mijn msn gevraagd. Ik heb het toch wel gegeven. Dat was mijn groostse fout. Nadat deze lul mijn msn kreeg ging hij meteen offline in Lexa en ging online in msn. Daar begon hij me te vertellen dat veel vrouwen in Lexa naakte fotos van hem wilden. Hij zei dat hij mij fotos wilde opsturen. Ik zei: hoeft niet, wil geen foto's. Hij ging door en door over foto's.......dat ik wel foto's van hem zou krijgen omdat ik de enige was die ik op een gewonen gewone foto had gevraagd. Ik had niks gevraagd. Ik wou geen fotos van hem. Hij ging verder over foto's dat hij niet wist hoe zijn webcam foto's in een map kon opslaan. Ik wou geen foto's. Toen had ik het zat van hem en vertelde hem dat om zijn ex-vrouw te beoordelen moest hij perfect zijn en dat was ie zeker niet. Toen was hij boos. Hij zei zoiets van: dat je mij met mijn exvrouw verlijkt vind ik te ver gaan. Toen is hij offline gegaan. Volgende ochten trof ik een klein berichtje van hem op me msn waarin hij aangaf snel met mij te willen chatten. Ik heb op deze berichtje niet erop gearegeerd en ik zag ook dat hij mij van zijn lijst had verwijderd en dus kon ik hem ook verwijderen. Ook van de background lijst van msn was ie verwijderd.
Ik heb gelijk mijn profile in meetic ook verwijderd en een andere aangemaakt. Hij heeft mij toch wel gevonden. Hij begon mij vervelende en nasty emails in meetic te versturen: je bent zo naif (zei hij tegen mij) en je denkt dat je alles weet, je bent zo onzeker, wat doet je hier? aandacht trekken? ........en nog veel meer lastige, vervelende dingen. Grappig genoeg dat hij begon mij aan te vallen en excuses zoeken om mij oneerlijk te noemen en nog veel meer. Onvoorstelbaar gewoon.
Ik heb gelachen en geschreven: Viking chief always says the last word.
Ja je bent nu door de maan gevallen eh>>> en dat soort dingen........gewoon een boerelul, vuil en ranzig uitstraling ook........gewoon ranzig.

Sterke punten
Lexa : de juiste plek voor gestoorde mannen

Zwakke punten
alles gewoon

reacties: