Reviews van deze auteur

Welk publiek wil Second Love trekken?

Review over Second Love

Nog even een reactie op John's reactie

Je zegt (terecht) dat er meer publiek is dan alleen maar mannen die "buiten de deur willen eten". Dat klopt zeker, maar als ik Second Love bekijk dan is dat overduidelijk niet de doelgroep. Reclame in de media, maar ook de homepage zelf reppen voornamelijk over het zat zijn van de sleur van de eigen relatie etc. Voor zowel man als vrouw doelt de site zelf voornamelijk op interesse van de potentiele vreemdganger. Wel een momenteel nog vrij uniek concept, voor de andere "zoekers" zijn er al zat sites.
Maar voor jou John ben ik blij dat je er leuke contacten aan hebt overgehouden. Heb je overigens contact gehad met vrouwen die een serieuze relatie zochten, of vrouwen die vreemd wilden gaan? Als het zoekers naar een serieuze relatie zijn lijkt deze site zijn doel echt voorbij te schieten....... Wel opvallend dat je als "vreemdgaan-verwerper" deze site uitkiest, zou ik in jouw geval geirriteerd hebben dichtgeklikt na het lezen van de homepage!

Reactie op Edwin: heel goed punt raak je hier, als je echt vreemd wil gaan is het verdomde lastig de rekening te betalen zonder op te vallen. Je zou haast genoodzaakt zijn een extra rekening + credit card te openen op een ander (veilig) adres.

Sterke punten
Gratis (voor vrouwen)

Zwakke punten
Veel te duur (voor mannen)
Te veel mannen en te weinig vrouwen (maar daar lijdt iedere dating site onder)

Komt erg nep over

Review over Second Love

Lijkt me echt typisch zo'n site die de "hongerige" man die graag buiten de deur wil eten probeert te vangen met allerlei onzinadvertenties. En als je dan zo de reacties hier leest over nepchats, fake emailadressen ed. dan lijkt me dit toch wel redelijk bewezen. Is er uberhaupt iemand die iets heeft bereikt via deze site, behalve een dikke rekening?

reacties:

Review: Fake !

Tjongejonge, wat een nepgedoe weer allemaal.....