Reviews van deze auteur

Mensen die klagen over de betaling

Review over Parship

Ik ben het met veel klachten hier eens. Ik ben een half jaar full member geweest. Ondanks dat ik wat leuke contacten had, had ik er wel meer van verwacht. Waar ik echter wel erg moe van wordt zijn alle mensen die her en der klagen over het niet kunnen uitschrijven en toch moeten betalen als ze dit niet meer willen.

Ik zou zeggen, lees de algemene voorwaarden eens. Ze zeggen dat niet voor niks dat je dit moet lezen. Daar staat gewoon dat als je 7 dagen voor het verlopen een mailtje stuurt dat je niet wil verlengen ze dit stop zetten. En dat doen ze ook. Ik mailde 8 dagen van te voren en werd na het verlopen keurig uit geschreven. Niks aan de hand.

Ik geef direct toe, dit kan veel beter en netter natuurlijk. Het liefst zie je gewoon een knop met AFMELDEN of zo. Dus het kan beter, maar als je de moeite neemt om over je wallen heen te kijken en daadwerkeljik de voorwaarden te lezen dan is er niets aan de hand. Daarbij, als je wil opzeggen voor bijv. een tijdschrift moet je ook een brief sturen x dagen voor het verlopen van je abbo. Dan kunnen we het toch ook? Hier is het niet anders.

Daarbij je zou moeten weten dat je alles moet lezen wat je tekent? Waarom zou dit op internet anders zijn? Je tekent dan wel niet, maar je gaat wel een verbintenis aan. Dus LEZEN...

Verder heb ik genoeg gezien van Parship wegens veel van de klachten hier.

Sterke punten
Veel profielen

Discreet

Zwakke punten
Soms erg traag

Foto's kun je pas zien als iemand ze vrijgeeft. Ondanks dat uiterlijk niet op de eerste plaats mag komen is het toch jammer dat je na een week mailen wordt geconfronteerd met iemand die totaal je type niet is.

reacties: