Reviews van deze auteur

Scam ,fake en oplichting

Review over Lexa

De TV Reclame van Lexa:

Elke dag 234 nieuwe verhalen......wanneer komt die van jou ?

Wat een blammage toch, .......je leest het toch allemaal hier,de kritieken van de mensen,...het is en blijft een site van jullie VOL met Nepprofielen en Scam.

Maar nog steeds het bedrog : Veilig & Betrouwbaar, want dat staat op de site !
Je moet maar durven !!!.....Durf maar eens een vette waarschuwing te geven op de site van Lexa : voor Criminele Praktijken , Oplichting, Stuur nooit geen geld etc etc.

DOE ER EENS WAT AAN , LAAT NIET ALLÉÉN JE KASSA RINKELEN !!


Iemand die er nog nóóit mee te maken heeft gehad, raakt een berg geld kwijt
ondanks de pas uitgezonden TV tros Opgelicht programma`s.

Want ja !! Lexa garandeert toch immers je met echte en betrouwbare leden te doen
hebt ???.......Shame shame on you Lexa, het zou jullie verboden moeten worden!!!
Ja, k sta er nog, maar betaal daar echt niet meer voor.......profielen zie ik die bij Lexa
eerst in België woonden, 10 minuten later in Italië........ach gewoon Nigeria e.o hoor !!


Dit is óók een verhaal, één uit die 234 van jullie, groetjes Ingkie

Sterke punten
Het stilzwijgen van de problemen.............

Zwakke punten
Het laten geloven aan : VEILIG & BETROUWBAAR........... Is niet wáár !!

fake profielen,misbruik en oplichting.

Review over Lexa

Net de verhalen gelezen van de Amerikanen met hun overleden vrouwen................. ja hoor allemaal weduwnaar, achtergebleven met een kind..
Allemaal als het kan in Irak of net thuis !!........Die Amerikanen pik je er zó uit met de verhalen..het zijn ook geen Amerikanen, het zijn merendeel Nigerianen en Ghanezen die gewoon in hun eigen land wonen en van daaruit misbruik maken van de Lexa-Meetic site.......Het zijn niet alleen maar de "Amerikanen ", nee, massaal gaan we ook naar Engeland,en zeker ook Duitsland !!..Weet je wat !.............Ik vind het toch leuker om vanmiddag naar Italie, Oostenrijk.Spanje of Australié te verhuizen.Want wat kan hier allemaal lekker geknoeid worden !!!
Massaal elke dag weer de nieuwe valse profielen,met de misleiding voor Lexa-Meetic nu de gepikte Nederlandse omschrijvingen van de buurman......ineens hebben we een persoonlijke omschrijving.....zijn ZIJ Lexa-Meetic even te slim af!Want als je goed op het totaalplaatje let , ha dan zie je het....Ik tenminste wel !!! En ALS ik het openmaak gaan zij offline!.
Ze herkennen mij op den duur wel vandaar. De valse foto`s die bij elkaar gezocht zijn, ga er maar eens goed voor zitten,dan zie je de verschillen,de grootste onzin invullingen en perfet matches die totaal niet kloppen van meneer de notaris, de jurist, de arts, noem maar op.......want we hebben immers toch ook allemaal de universiteit gehad, HBO etc. nou en dan mag ik van hem medewerkster van de klantenservice zijn!!! Moet ik nog even doorgaan ???

Nee hoor voor sex zitten deze pulpprofielen niet...... de oplichter zit dáár achter de leuke man die jij ziet !!.......die worden hardstikke verliefd en jij ook.... Zó erg dat je erin trapt om meneer uit de problemen te halen en oh ja zijn ticket want hij komt naar je toe !! Want je weet niet beter toch met al deze Betrouwbare en Veilige profielen van Lexa-Metic die dat garandeert ??? Toch ook zélf opletten want wie betaalt een vreemde nou zoveel geld.........en zeker niet via de Western Union Bank.....want dan bén je dus al gewaarschuwd !!

Wéér heb ik het over de massale valse profielen gehad ...ik vraag me af : Wanneer dringt het nu eens tot Lexa-Meetic door !!
Waarom worden er nu niet eens snel stappen ondernomen voor een ander systeem i.p.v. enkel je naam, woonplaats en het schijnbaar belangrijke sterrenbeeld. Een identificatie, een pass of ID kaart MET een foto van jezelf zou al helpen. !
Dáárom word er zoveel misbruik van gemaakt makkelijk toch? De mensen die betalen, ja die betalen méé aan deze smerige bende van profielen die het nu aan het worden is.......want " ZIJ " betalen niet achter dat papieren oog dat er is om je naar MSN te lokken, kan je daar de mooie foto zien....van ook een misbruikt iemand die er ook weer niks van weet.

Ik hoop dat er snel een duidelijke waarschuwing op de site komt voor dit soort praktijken.....maar ach ik heb het al verschilende malen aangegeven.......Lexa-Meetic, het is toch niet zo dat alleen de kassa moet rinkelen he?
Denk nu eens aan al die mensen die de dupe worden van verdriet en pijn. en de klap in de portemonnee !!
Want het zijn de valse profielen van Lexa-Meetic die hier schuldig aan zijn.......ja, ook Lexa-Meetic.
Betrouwbaar & Veilig ?......Doe er dan wat aan !!

Sterke punten
Dagelijkse aanvoer van fake profielen
Het niet of nauwelijks controleren hierop
De Lexa-Meetic site glijd af naar een "goedkope " site in de kwade zin van het woord als ze niet oppassen.


Dat vermeld ik hier niet, want op de site, rubrieken van Lexa-Meetic word het mooie aangegeven,
behalve de kritieken !! en dat was nou mijn bedoeling niet.

Zwakke punten
Geen behoorlijke antwoorden op de problemen van gedupeerde mensen
Het beknopte standaard mailtje
Het nog steeds geen waarschuwing .i.v.m. met de massale fake
Kijk bij de sterke punten!!

fake members,misbruik

Review over Lexa

Nu zelf maar iets schrijven na een paar reacvites gegeven te hebben.....inderdaad legitimatieplcht en verplichte foto...het de scammers zo moeilijk mogelijk maken.......trouwens niet alleen de scammers maar vind het ook totaal niks als je maar tegen die papieren ogen zit te kijken,hup weg ermee!!! Tuurlijk,ik heb heel veel reacties maar wat moet ik ermee als ik ze niet zie en je moet dan z.g.n. maar naar MSN om daar de foto te bekijken......en daar gaan ze verder de scammers...ik heb het meegemaakt na 5 dagen betrapte ik hem met een ander profiel..... mijn scammer deed zich voor als Robert Biankowski,met de ECHTE heb ik nu contact in Amerika,ook een slachtoffer.De scammer,op de Lexasite uit Helden kende ik als kissingmoi,betrapt in Eindhoven bruno me ,nu in Amsterdam ,, eerst catchmesingle , nu yoriyorime...nu is hij sinds vandaag weg....omdat hij me kent als ik het openmaak!!! Ik hoop dat iemand dit leest !!!! Heb meerdere fakeprofielen op mijn lijstje staan,en aangegeven bij Lexa......in de hoop daar de oogkleppen eens afgaan. Het zijn de Nigerianen merendeel die dit doen,niks geen vrouw,niks geen man, je chat en mailt met een Nigeriaan!! Ik ken ernstige gevallen van mensen die er psychish aan kapot zijn,want jou liefde zat daar helemaal niet........
Ik zet me hier ook voor in, en wel op een site in Amerika waar ik uren mee bezig geweest ben om daar enkele misbruikte mensen gevonden te hebben die op Lexa stonden.Daar schrijf ik nu ook mijn stukjes en reacties , heb daar met 4 personen te maken gehad. DAAR in Amerika word tenminste intensief gezocht..... De meest misbruikte man een model op Hawaii heb ik 2x contact mee gehad enkele maanden terug....door mij eraf geknikkerd bij Lexa maar doodleuk terug zonder foto en jawel ik prikte er weer doorheen.Weg was ie.Er zijn maar 3 foto`s van de 2 mooiste stonden bij Lexa. Gestolen van Focus Hawaii modellenburo..
Tot mijn stome verbazing zag ik hem op Lexa staan in Oostenrijk! nog maar 2 weken terug....Lexa ingelicht,fakename etc etc.....haha Lexa zei : Er is niets te vinden etc etc......mijn grote mond misschien viel open van verbazing ze wisten niet eens wie het was !!!! Dat maakt me kwaad !!! Heb het weer in Amerika gemeld ,daar zijn ze blij met elke hulp.En ik ?? Ik kom ook een keer aan de beurt,had mooie foto`s gestuurd maar toen wist ik nog van niks begin July
Ik zit te staren...wat nu!!!! Ik ben nog te zien op Lexa,tuurlijk iedereen is niet slecht......maar deze scam is een gif op de sites !!! Bedankt voor het lezen......en kijk goed ,want als je er oog voor hebt zie je het..en dat heb ik !! Ingkie

Sterke punten
Overzichtelijk,

als ik bel word ik goed te woord gestaan en tijd aan me besteed


Altijd antwoord terug via de mail dat de vragen ontvangen zijn

Zwakke punten
TE gemakkelijk toegang tot de Lexasite

Er word te oppervlakkig gekeken naar de profielen, ook het invullen van alle lijsten een voorbeeld: als je 1,84 bent en je steekt niet boven een auto uit ! Wit haar hebt en het is volgens meneer kastanjebruin..enz enz



TE weinig intensief onderzoek naar misbruik en scam,het moet echt veeeel beter !!!

TE veel buitenlanders die hier z.g.n. wonen de scam dus !

Standaardmail, te weinig inhoud over het probleem zelf met name deze gevallen.

reacties:

Review: fake members,misbruik

verschrikkelijk Fleur !!!. de echte Biankowski heb ik dus gevonden,zelf dus een slachtoffer!...dan heb je hem als chauffeur leren kennen van catchmesingle?? want daar heb ik hem ook betrapt met zijn profielfoto en trucks in A`dam...Of yoriyorime ?het word de hoogste tijd dat LEXA, JA LEXA !!! eens met een betere formule en strengere regels komt want de ellende voor de mensen hier word steeds groter....Je kan zelf beste Fleur ook jou beklag bij LEXA doen..Staat de ene er nog op ? profielnaam geheel heel goed doorgeven bij Help Customer Care onderaan de site en vertel jou ongenoegen..Je kunt ook onderaan de natuurlijk weer "onzichtbare"profielfoto aanclicken : heb je twijfels enz enz en daar jou verhaal doen.....Deden alle members dit maar om zo LEXA wakker te schudden hoewel zij ook hun uiterste best doen, maar totaal niet weten hoe groot de Mazen Van Het LEXANET zijn maar de MISBRUIKERS uit NIGERIA ENZ ........NOU !!!! die weten het wel hoor !!! Ik hoop dat je er wat aan hebt Fleur en waarschuw ook andere mannen en vrouwen voor deze totale onbetrouwbare en onveilige profielen.............. Inkie Stone

Review: fake members,misbruik

Dag Fleur.... Het zou wel eens kunnen zijn dat GYLANO ANTHONY dezelfde man is als ROBERT BIANKOWSKI als het e-mail adres [email protected] is dan ben je dus met een scammer en oplichter bezig..Ik veronderstel dat jij inderdaad dit e-mailadres kent.......helaas kan de politie hier niks aan doen,het komt allemaal uit Nigeria e.o. en is ongedekt....je bent je geld kwijt en jou liefde is er dus niet!!!
Je kunt gewoon hier de nickname van die WILLIAM hier exact vermelden zodat misschien ook andere vrouwen dit kunnen zien en lezen....heb je ook foto`s van Biankowski ? Een andere vrouw heeft mij er ook 1 gestuurd die hiermee in contact is.
Vraag er eens met een smoes om.......Ben je toevallig ook op Myspace ??...Daar kan je mij vinden voor eventueel verder een beter contact met jou via mijn speciaal e-mailadres ......EN!!!! WAARSCHUW OOK ANDEREN HIERVOOR!!
Voor zowel de vrouwen als de mannen word het een smet van wantrouwen op dit soort sites ....groetjes, Ingkie

Review: fake members,misbruik

Beste Fleur, nee niet op Skype, maar op MySpace je ziet het zo...en geen inkie maar Ingkie Stone, ik hoop dat het je lukt.Dan kan je mij daar een bericht zenden met de vermelding ook van jou privé e-mailadres,dan kan je mij van dááruit de foto`s zenden,moet anders telkens naar MySpace. ...hoezo ben jij ze nou kwijt ?..... prima dat jij er ook aandacht aan geeft door het naar buiten te brengen,ook de mannen moeten meer op hun hoede zijn voor deze praktijken !!..............Ingkie

Review: fake members,misbruik

Dag Greetje.....jaja gelukkig ben jij ook klaarwakker met deze fakerommel !.Natuurlijk die was uit op jouw gegevens en banknr. Maar helaas trappen er nog veel vrouwen/mannen in. je word erin meegesleept...natuurlijk hoor je niks meer.... die is allang bezig met weer een ander profiel om andere slachtoffers te zoeken. Het valt me op dat ze zich verspreiden over andere landen in Europa je word er door bekogeld als je de Lexasite nog maar opent.
Als je goed kijkt zie je het zo...merendeel geen foto,of een faker met goed bij elkaar gezochte foto`s van verschillende mannen....je moet daarbij wel heel goed kunnen vergelijken en je ziet het... de onzin invullinen die niet kloppen .etc etc.
Ja Greetje het geld moet ook naar Nigeria de Western Union Bank maar ook naar Ghana...
Volgens vrouwen waar ik contact meeheb zijn het niet alleen de Nigerianen, maar ook de Oost-Europeanen, een Rus o.i.d. want het is een duidelijk verschil in accent hoe iemand de Engelse taal spreekt ....ze hoorden het aan de telefoon.
"Robert Biankowski " de man die hier gebruikt word met naam door de scammer schijnt ook géén Afrikaan te zijn maar het geld moet wel naar : Robert Biankowski
Bewries road,block 7
Port Harcourt
zipcode; 23409 Nigeria.
Dan is er een secret question,dan moet je een kleur invullen....and the answer is ..,,blue...... Denk maar nooit dat jij je geld terugziiet. Die echte Robert Biankowski uit Amerika die zélf slachtoffer is geweest is nu nog heel depressief en nerveus, dit speelde 4 mnd geleden terug... ook omdat zijn naam nog volop gebruikt word....het is een zakenman en ik heb er een heel goed contact mee....ik heb hem gevonden omdat het mijn eigen scammer was met die gebruikte naam.........het e-mailadres van de scammer is: [email protected] dit is een MSN en privé nr... bij Lexa geblokkeerd ..

Ik hoop dat meer mensen dit allemaal lezen en ervan leren en ik hoop zo dat ze het op tijd zien,elke dag zit ik ermee te weten dat vrouwen achter die pc zo voorgelogen en gebrainwashed worden...verschrikkelijk gewoon en ik heb geen knop om ze te waarschuwen.......
Mocht je nog eens op Lexa-Meetic komen Greetje, want iedereen is niet slecht... Lexa word óók misbruikt om hier de vrouwen en mannen op te pikkken richting MSN !!...Waarschuw óók de mannen hiervoor want die die zijn ook nogal eens blind door verliefdheid !! Ja,je geld ben je kwijt,maar psychish en het verdiet wat je hebt schijnt véél erger te zijn volgens de slachtoffers !
Groeten , Ingkie

Review: fake members,misbruik

Kijk dames !! ... een reden te meer Lexa te vragen zo snel mogelijk hierin een grote verandering te brengen betreffende de betrouwbaarheid en de veiligheid die er totaal niet is !!.....Deze revieuws en reacties hierop kunnen dan wel geplaatst worden, maar zijn te onzichtbaar voor mensen die hier meer van willen weten, die niet weten waar ze moeten zijn.
Want zo trekt het te weinig bezoekers.
Beste mevrouw, ook ú trapte erin maar je zal de laatste niet zijn zolang er hier niets verandert. Toch dit soort lui met zulke verhalen en zeker richting Nigeria etc.....is pure oplichting ! Je hebt er ook van geleerd, licht daarbij ook zoveel mogelijk mensen in...tenminste, dat dácht ik ook haha....ja,een Hollander dacht ik, maar meneer woont toch in Engeland nu !!. De verkeerde dus, hoe in hemelsnaam kan je bij Lexa-Meeting nog vertrouwen !!........Niet veel als ik dit dagelijks zo zie.
Een architect ja van u, die had ik ook eens en wat een mooie beroepen ze allemaal hebben,tuurlijk,zakenman wie niet....weet je de nickname nog ??
Of is hij al verdwenen en zit hij alweer lekker met een ander profiel te wachten op aas....want ze hebben er meer hoor, geef ze aan Lexa door die valse profielen, je pikt ze er zo uit, stuur dit adres ook aan Lexa door......
Kijk Lexa-Meetic, dat bedoel ik nou met Betrouwbaar & Veilig !
Een onschuldige member weet niet beter.......
Maar beste mevrouw, en ik roep dit hard tegen iedereen : Betaal niet aan een vreemde !!! Ik begrijp je wel,want je bent toch immers verliefd geworden op die persoon die er niet was op de foto ? En dát maak je juist nu zo zwak, waar die smerige bende hier op Lexa-Meetic misbruik van maakt en jij je geld aan kwijt raakt.......en nu ?? ...ach voor jou is er al lang weer een ander die weer op dezelfde wijze en verhaal met een onwetende vrouw bezig is........
En DIE mevrouw DAAR,........... JA MEVROUW U !!!!, IK HOOP DAT JE HET OP TIJD ZIET !!!!! Ingkie Stone

Review: fake members,misbruik

Ik wil nog even reageren op jouw vraag.....we zullen mevr. Post zeggen ok ? je kunt mij vinden onder Ingkie Stone op Google , je kunt ook via Myspace mij mailen dan zie ik het wel en kan je mijn privé e-mailadres krijgen. Kijk ook eens bij Romancescam.....Je begrijpt dat ik dat hier niet kan doen.
Het mag hier dan ook geen chatprogramma worden en hoop dat je dat begrijpt.....groeten Ingkie Stone

Review: fake members,misbruik

Dag Els, ik heb begrepen dat jij er dus ingetuind was met de z.g.n. CHARLES WILSON.........gewoon een Nigeriaan hoor die daar woont !!!....net als de z.g.n. ROBERT BIANKOWSKI is dit dezelfde scammer die er achter zit........
ROBERT BIANKOWSKI is nog steeds bezig met zijn zelfde foto op MSN , de man achter de tafel met de flessen.........Natuurlijk zijn dat die mannen niet op de foto Els waar jij te maken mee had,allemaal gestolen foto`s
Ik kan mijn email hier niet vermelden, maar je kunt mij vinden op MySpace, en kan je daar verder contact me mij zoeken, zoals de andere vrouwen dit gedaan hebben.
Ook in dit geval hadden ze te maken met ROBERT BIANKOWSKI.
Ik heb veel foto`s van de z.g.n. ROBERT BIANKOWSKI !!!
Ik hoop de snel te horen, en kan ik je meer vertellen, groetjes INGKIE

Review: fake members,misbruik

Ja Monica, ik heb de reactie gelezen betreft ROBERT BIANKOWSKI !
Niks geen zoon hoor, maar zet alle emailadressen hier neer die je van hem bekend zijn....het ziekenhuis is ook nepwant die hebben jou niet gemaild, allemaal zo in elkaar gezet en schijnt goed te werken.
Dit is wat de scammer doet,ook wat de telefoonnummers betreft met de Hollandse 06 nummers, een nummer van eventueel een ander land waar meneer dán weer zit ( of z.g.n. woont ) en zijn 234 nummer uit Nigeria (waar hij gewoon woont,) maar voor zaken is Net echt he ?
Mocht je contact met me willen zoeken kan je dat op Myspace doen, en zoek Ingkie Stone

Verschrikkelijk voor je, maar jammer dat je niet op Tros Opgelicht gekeken hebt, daar is pas 2 x aandacht aan besteed. betreft de datingsites.
Waar je ROBERT BIANKOWSKI vandaan gehaald hebt weet ik niet, want overal opereert hij gewoon.
Word toch eens tijd er meer voor gewaarschuwd word op welke site dan óók.met een vette waarschuwing tegen deze smerige bende.

Lexa, begin er eens mee, denk niet alleen aan jullie kassa maar denk eens aan de mensen erop te wijzen, zodat er toch een lampje gaat branden voor degene die er tótaal nog nooit mee te maken heeft gehad.......... jullie site staat er nog bol van, van de nepprofielen van dat soort lui.
Neem een voorbeeld aan : www.afrointroductions.com..........dáár word je wél gewaarschuwd terwijl je zelfs chat !!.......een email krijg je ook hierover, en respecteer ik meer dan de Veilig & Betrouwbaar van jullie want dat is niet wáár !!!

Hierover al verschillende malen gevraagd dit te doen ,hoop ik nog steeds op dat
ene gebaar......alle beetjes helpen !
Ingkie

Review: geen lexa

En zo is het maar net!!!! Balen!!! Werd gescamd maar zag het op tijd...Ik ben een zéér goede kijker,zie het aan de mensen op de foto`s van hee dat komt niet van hier,de profielen etc. klopt niks van! En dan ja hoor,I`m an American etc etc...ik kan het weten,maar al te goed..ik meld heel veel bij Lexa, want ik ben dan 1000 % zeker vaste klant of ze het leuk vinden of niet.....een standaardmailtje ; er is niets te vinden etc....Ze moeten mij maar aannemen daar....raaazend word ik want meneer de Nigeriaan kan lekker online blijven met zijn vele profielen !!!...Jahaa de echte man heb ik in Amerika gevonden en heb er contact mee.ook een slachtoffer door mijn eigen scammer,de amateur gebruikte zijn bijzondere naam!! Zodoende.
Veel ongenoegen door members door deze praktijken....NEE LEXA !!!!! GEEN WARE DATINGSITE !!!! Fake fake en nog eens fake....jullie schieten tekort om de le4den beter te beschermen met alle gevolgen van dien !!! Ingkie

Review: geen lexa

En zo is het maar net!!!! Balen!!! Werd gescamd maar zag het op tijd...Ik ben een zéér goede kijker,zie het aan de mensen op de foto`s van hee dat komt niet van hier,de profielen etc. klopt niks van! En dan ja hoor,I`m an American etc etc...ik kan het weten,maar al te goed..ik meld heel veel bij Lexa, want ik ben dan 1000 % zeker vaste klant of ze het leuk vinden of niet.....een standaardmailtje ; er is niets te vinden etc....Ze moeten mij maar aannemen daar....raaazend word ik want meneer de Nigeriaan kan lekker online blijven met zijn vele profielen !!!...Jahaa de echte man heb ik in Amerika gevonden en heb er contact mee.ook een slachtoffer door mijn eigen scammer,de amateur gebruikte zijn bijzondere naam!! Zodoende.
Veel ongenoegen door members door deze praktijken....NEE LEXA !!!!! GEEN WARE DATINGSITE !!!! Fake fake en nog eens fake....jullie schieten tekort om de le4den beter te beschermen met alle gevolgen van dien !!! Ingkie

Review: misbruik

Ik heb het net een reactie bij cupido geplaatst over hetzelfde euvel....scam scam en nog eens scam !!! Lexa loopt er van over.Ik zal niet zeggen dat ze het niet nagaan, maar niet intensief genoeg !!!! Ik maak me veel kwaad als ik voor 1000 % zeker weet dat het goed fout is ik een standaardmailtje krijg : er is niets te vinden etc.....Voor mijn neus dezelfde gezichten met andere namen en woonplaatsen ...maak je het open : I`m an American....klopt niks van ...heb er vanmorgen weer 4 aangegeven omdat ik het voor 1000% zeker weet!!! Het is van mijn eigen scammer die profielen!.....Ik maak me kwaad omdat er NIIET intensief genoeg naar gezocht word....ja en zo is het dweilen met de kraan open wat ze te kennen geven......DOE er eens meer aan LEXA!!. De mensen zijn met de Nigerianen (ook Russen) in contact en NIET wat voorgeschoteld word.