Reviews van deze auteur

misbruik

Review over Lexa

op de lexa datingsite heb ik met buitenlandse mannen ( boven de 50 ) gechat, helaas bleken zij alleen maar op geld uit te zijn. bij nader onderzoek bleek ik in een scam beland te zijn. pas op voor mannen die aangeven in het buitenland te wonen. vooral mannen die aangeven in het US leger te zitten en in iraq geplaatst zijn. ik heb met 3 te maken gehad en allen willen geld. beloven het terug te betalen . ze zeggen ook vaak dat ze nog 1 of 3 maanden in iraq moeten verblijven en dan uitgewerkt zijn. vertellen dan dat ze finacieel onafhankelijk zijn en met je willen trouwen.
enkele namen;
john Kelly zegt commander officer te zijn in uas army geplaatst in Iraq
Sam.sweet sam gebruikt 2 namen Sam Scott Williams of Sam Scott Drewes. zegt in brazilie te wonen geeft brussel als adres op, is zelfstandig ondernemer. beland uiteindelijk in Ghana omdat zijn goederen vanuit Ghana komen. vraagt uiteindelijk geld omdat hij op dat moment onvoldoende op zak heeft. beloofd terug tebetalen echter doet dat niet
major maker: is Richard Schoomaker major inde US army in Iraq zegt op zoek te zijn naar een goede vrouw omdat hij na 3 maanden uitgewerkt is en wilt trouwen. geld is geen probleem. heeft eigen huis in New York. echter begint wel om geld te vragen omdat hij in het leger niet aan zijn bankrekening kan komen. geld moet dan aan iemand in Ghana worden overgemaakt. dus alle lijnen leiden naar iemand in Ghana.
Lexa kan hier niets aan doen , maar het zou wel verstandig zijn om members b.v. middels hun ID /paspoort in te schrijven Photo verplicht. heirdoor zullen misbruikers ( misschien ) wel wegblijven. ik in goedvertrouwen ingeschreven op lexa 30/5/09 betaald voor 6 maanden, maar heb zoveel ellende met members gehad dat ik me 12/8 heb uitgeschreven.

Sterke punten
als er misbruik gemeld wordt aan Lexa , wordt er wel direct actie ondernomen.

Zwakke punten
onvoldoende rekening gehouden met misbruikers ( internet scammers )


advies lexa member worden ; met id /paspoort
foto verplicht

reacties: