Reviews van deze auteur

Totaal geen reactie van de klantenservice van lexa, tot driemaal toe niet!!

Review over Lexa

Over het algemeen was ik zeer tevreden over lexa. Echter kreeg ik op een gegeven moment een zeer bedreigend mailtje van iemand die ik totaal niet kende. Hij maakte me voor alles en nog wat uit en heeft me letterlijk bedreigd, best eng natuurlijk. Ik vond de tekst behoorlijk intimiderend overkomen en heb daarvan een melding gedaan naar lexa (daar is een speciale link voor op de site).

Er wordt aangegeven dat wanneer een melding wordt gedaan van bedreiging of oneigenlijk gebruik, lexa hier spoedig op reageert. Helaas was dat absoluut niet het geval en heb ik na ruim een week nogmaals een reminder gestuurd, nogmaals zonder enig resultaat.

Ik heb vervolgens na 5 dagen een laatste poging gedaan en toen wederom een reactie van hun kant uitbleef, heb ik mezelf uitgeschreven. Wat mij bijzonder verbaasde is dat bij de uitschrijving totaal niet wordt gevraagd naar de reden waarom je je uitschrijft. Ik had zelfs nog 2 maanden fullmembership te gaan maar ook dat is voor lexa geen reden om naar de motivatie te vragen. Ik ben dan ook best teleurgesteld en zal zeker geen lidmaatschap aanraden.

Sterke punten
Veel members en redelijk veel opties op de site

Zwakke punten
Totaal geen reactie van de klantenservice, tot driemaal toe niet
Site is niet heel erg overzichtelijk, het kost daarbij de nodige tijd om alle mogelijkheden te ontdekken

reacties:

Review: Totaal geen reactie van de klantenservice van lexa, tot driemaal toe niet!!

Dat zou ik wellicht kunnen doen maar het zou ook prettig zijn als Lexa zelf even reageert, wel zo professioneel ;-)