Reviews van deze auteur

Parship ...vreselijke site zeker in vergelijk met R.P. Kei harde afrader !

Review over Parship

Geachte R.P medewerkers ,

Een oprecht compliment voor jullie site en de manier waarop jullie hem beheren .


Ik zit nu sinds 2 maanden op Parship ,door de advertentie in de volkskrant dacht ik ?dat zal een goeie site zijn met serieuze zoekers? ( had ik me daar maar NOOIT ingeschreven pppfff ggrrrrr ) en merk nu giga het verschil.

Wat jullie site voor mij zoveel positiever maakt is . ( lees voor jullie nu steeds R.P en geen parship please ! )


1. Jullie zijn heel betaalbaar. ( Parship is gewoon duur, 179 euro ) Jullie sturen tijdig een berichtje dat je lidmaatschap over een paar dagen afgelopen is. Jullie verlengen het niet automatisch . Parship zend geen bericht om je er op te wijzen. , je merkt het pas dat het zo is door het bedrag wat ineens weer van je rekening is afgeschreven . Daarbij kan van te voren bij jullie WEL, en bij hen NIET even rondneuzen of er mogelijke kandidaten voor jou bij zouden zijn van jou leeftijd en type ..( onbetaald lid worden en rond kijken ) je betaald dus veel -voor iets zonder te weten wat het je kan brengen.


2. Jullie zijn 7 dagen per week met vragen bereikbaar . (klasse ! )( Parship alleen door de week op werk dagen )

De keren dat ik er een appel op jullie deed kreeg ik snel een vriendelijk ,persoonlijk getint en tevens een professioneel antwoord op mijn vraag . Ik voelde me als 'mens' door jullie benaderd en niet als een zoveelste anoniem lid. ( parship antwoord laat en het niveau van antwoorden is echt erbarmelijk , nergens blijkt uit dat het bericht gelezen is ? een standaard antwoord wat geen atwoord op de vraag is .) Mijn telefonisch contact met een parship dame was bedroevend ,
Ik vroeg haar o.a of er een mogelijkheid was om mijn foto direct zichtbaar voor iedereen te plaatsen. Zij kozen daar niet voor om ?ook lelijke mensen een gelijke kans op contact te geven? . Tja ? als of het zo prettig is om na een leuke mail wisseling niets meer te horen nadat je, je foto hebt laten zien .


3. Bij Parship word je profiel tekst pas vrij gegeven NA controle door hen ... pppff je voelt je als een kind behandelt , jullie controleren de profiel teksten ook terwijl hij voor iedereen al zichtbaar is, verwijderen hem pas nadat er regels overtreden worden en melden dat direct , dat laat zien dat jullie van vertrouwen en volwassenheid bij jullie members uitgaan ! Klasse.

( De controle op Parship kan als je pech hebt 3 dagen duren waardoor je dus al die tijd geen tekst hebt staan ! Geen kans op contact )

4. Jullie gaan er van uit dat de leden 'zelf' wel onderling op een ?gezonde? volwassen wijze met elkaar omgaan.

( Ik ben een tikkeltje een impulsief mens, wat soms vanuit een gevoel een berichtje schrijft en 2 min later bedenkt oeps 'ik had ook nog dat willen zeggen . . Bij Parship krijg ik NIET de kans om een tweede aanvullend , berichtje te schrijven aan die ander , je wordt letterlijk gemaand tot geduld .. ECHT ! ! Je dient te wachten tot die ander gereageerd heeft op je brichtje voordat je een aanvullend berichtje MAG sturen . PPfff
Ook hier spreekt weer die ontzettend betuttelende houding van hen ... als of zij de ouders zijn en wij leden kinderen .

5.Bij jullie ben je vrij in de manier waarop je je zelf presenteerd . Je krijgt ook alle schrijfruimte er voor ( Bij parship moet je de voorgeprogrameerde vragen van hen beantwoorden ... B.v Een dag is voor mij perfect als . Voor mij een ?lastige vraag? omdat ik zelf nooit het woord perfect gebruik ! ) De beperkte schrijfruimte er onder dwingt je min of meer om je maar aan te passen in dat stramien .

6. Bij jullie heb je zelf de keus of je je foto neer zet . Je bent vrij om je te laten zien . ( op parship kan je foto's plaatsen maar alleen als 2 leden elkaar visa versa gemaild hebben kan je daarna je foto alleen aan diegene tonen ... de rest tast nog volledig in het duister . ) Tja ?

7. Bij jullie kan je zien wie er on line is ! Dat heeft veel voordelen , je kan dan er voor kiezen om Henk later terug te mailen en de meneer die nu on line is meteen even een berichtje terug te schrijven .
Je kan dus zorgvuldiger omgaan met de ander .

8 Je kan ook meteen zien ( door de datum van inloggen ) wie er al een tijd niet meer actief is en kan dus zelf beoordelen hoe zeer de ander op zoek is naar .... Hoe gewenst jou berichtje zal zijn .

9. Je kan bij jullie ook zien wie er terug ?kan? mailen wie betalend lid is ! Dan wordt het begrijpelijk waarom je niks terug hoort . Je weet niet hoeveel leden betalen op parship je weet dus niet ?waarom? de ander nog niet gereageerd heeft .

Al deze mogelijkheden ontbreken op Parship !!

10 . Bij jullie kan je zelf een nickename opgeven . Prettig om een berichtje te krijgen wat voor je gevoel echt aan jou gericht is , en de drempel is makkelijker als je contact op wil nemen met iemand .... om te kunnen beginnen met Hoi Jasper.
Op parship heb ik een nummer met een letter kombinatie BBBrrrr anoniem ! Ik heb de keus om naar NLD4TEEK , of HTR8KSXW een bericht te sturen wiens foto ook niet vrijgegeven is . Een giga drempel !

11 . Julie zenden direct naar mijn hotmail adres de boodschap "Een nieuw bericht van Victor op R.P"
LEUK DENK JE DAN !

Van parship krijg je een heel ander bericht ...
BBrrrrr
"
Beste lezer,

PARSHIP-lid NLD4TEEK heeft een contactverzoek mét persoonlijk bericht gestuurd, en wil u graag leren kennen. U kunt nu meteen op dit verzoek reageren.

Veel plezier bij het kennismaken!

Het PARSHIP-team

Jawel het parship team ... 'zorgt ? voor jou !
PPffff stelletje betuttelende zorgzame ouders .

Kortom Jullie site (en de medewerkers tonen zich) tien 11 keer aantrekkelijker !
Kortom ik ben zeer te spreken over de sfeer van vertrouwen en volwassenheid die jullie site uitademt !
Chapeau

Met vriendelijke groet
Marianne


Sterke punten:
Geen enkele ! Ik voel plaats vervangende schaamte voor het feit dat mijn krant er reclame voor maaakt !

Zwakke punten:
11 stuks zie boven

Sterke punten
Geen !

Zwakke punten
Zie de bovenstaande 11 punten . En ... er zijn er meer te noemen maar ga daar geen enrgie meer in steken

reacties:

Review: Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Ik ben het met de meeste punten eens .... een site waar je je echt nooit aan moet melden. Je verliest behalve veel geld, ( ik was zo dom om me niet af te melden pfff ) ook bijna je gevoel dat je volwassen bent. Wat een enorme betutteling !
Ik heb telfonisch kontakt gehad met een 'psychologe' die beweerde dat de reden waarom je je foto niet meteen zichtbaar kon maken voor iedereen ; om lelijke mensen dezelfde kansen te geven op kontakt. Een realiste van de bovenste plank. Zo werkt het in het dagelijks leven toch ook. ;-) Tja, alsof na en leuke mail over en weer ,de klap niet erg hard aan komt als je geen reactie meer krijgt na het 'mogen' tonen van je foto.

Via R.P (Heerlijk open site ) wat een verademing na Parship , een leuke vriend gevonden.

Ik voel plaatsvervangende schaamte dat 'mijn krant' reclame maakt voor parship.

Review: Parship: Sophisticated imago, inhoud 0.0

Helemaal mee eens ! .... een site waar je je echt nooit aan moet melden. Je verliest behalve veel geld, ( ik was zo dom om me niet af te melden pfff ) ook bijna je gevoel dat je volwassen bent. Wat een enorme betutteling !
Ik heb telfonisch kontakt gehad met een 'psychologe' die beweerde dat de reden waarom je je foto niet meteen zichtbaar kon maken voor iedereen ; om lelijke mensen dezelfde kansen te geven op kontakt. Een realiste van de bovenste plank. Zo werkt het in het dagelijks leven toch ook. ;-) Tja, alsof na en leuke mail over en weer ,de klap niet erg hard aan komt als je geen reactie meer krijgt na het 'mogen' tonen van je foto.

Via R.P (Heerlijk open site ) wat een verademing na Parship , een leuke vriend gevonden.

Ik voel plaatsvervangende schaamte dat 'mijn krant' reclame maakt voor parship.

Review: Leuke site

Grappig om een positief commentaar aan te treffen. Je klinkt als een nuchter/zakelijk mens .

Maar ergens voelt het ook , door het adviserende toontje ( ten eerste ten tweede ) als of je een medeweker van hen bent.