Reviews van deze auteur

Sterk vermoeden: NEP!

Review over Parship

Elke letter van parship.nl ruikt sterk maar één woord: SCAM! Er valt natuurlijk niets te bewijzen, maar de aanwijzingen zijn wel heel erg sterk.

Als je je inschrijft moet je een ellenlange lijst met vragen invullen. Een heel werk, maar vooruit, je moet er wat voor over hebben. Binnen een paar dagen had ik drie berichten van erg leuke, vlotte, interessante en wereldwijze meiden. Ongelofelijk! de één was reislustig (kwam net terug uit Kenia), de ander was succesvol, en de derde woonde niet al te ver weg. Het kon niet op. Jammer dat je niet kan antwoorden want daarvoor moet je betalend lid zijn. Ik schaamde me nog heel even dat ik geen antwoord kon sturen aan iemand die blijkbaar zo veel moeite voor mij had gedaan.

Na een paar dagen keek ik nog even naar de berichtjes en toen bleek dat ze toch wel heel glad in elkaar zaten. Prachtige volzinnen, geen spelfouten, grammatica helemaal goed, de tekst netjes in alinea's opgedeeld. En ook: geen enkele aanwijzing dat ook maar één van hun mijn profiel had gelezen. Het rook een beetje naar een standaardstukje van een professionele tekstschrijver/schrijfster

Paar dagen later, even ingelogd en 4 "ijsbrekers" gestuurd. Nog dezelfde middag op alle 4 een antwoord! Ongelofelijk. De meiden zitten met z'n allen achter hun e-mail op mij te wachten, zo lijkt het wel. Helaas kun je nog geen echte berichtjes sturen, daarvoor moet je betalend lid zijn.

Vooruit, gewikt, gewogen en na een paar maanden toch maar lid geworden. Betaling geregeld via een machtiging tot eenmalige incasso. M'n profiel wordt actief en meteen maar een aantal "ijsbrekers" gestuurd. Gek, na 3 dagen geen enkele reactie. Dan maar een paar berichtjes opgestuurd (dat kan nu je betalend lid bent). Geen reactie. Of ja, toch wel! Het profiel van diegene die al vier maanden bovenaan mijn lijstje stond (qua matchings-percentage dan), en dat ik regelmatig even bekeken heb, blijkt plotseling opeens helemaal van schrik verdwenen te zijn! En dat na één berichtje van mijn kant.

"Tot onze spijt kunnen we het contact met XXXXX niet opnieuw tot stand brengen. Dit lid is niet meer actief. Dit is het geval wanneer
*een lid niet meer aan anderen voorgesteld wil worden.
* het profiel van een lid in de tussentijd helemaal uit de databank verwijderd is"

Conclusie:
* zolang je nog niet betalend lid bent ontvang je flink wat berichtjes en reacties, waarvan de de echtheid op geen enkele manier kunt controleren, maar die opvallend professioneel overkomen.
* zogauw je betalend lid bent blijken de contacten opeens niet meer te reageren, in rook te zijn opgegaan, met de noorderzon vertrokken.
* kortom: deze site lijkt aan alle kanten NEP!

Belachelijk dat de Volkskrant zijn naam verbindt aan deze site.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Duur
Sterk vermoeden: scam.

reacties:

Review: Waarschuwing: Oplichters!!

beste Anoniem,

We willen je vragen je gegevens te mailen naar [email protected]. Dan kunnen we kijken waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Normaal gesproken moet de pagina gewoon opkomen namelijk. Bovendien worden all e-mails binnen 48 uur beantwoord, blijkbaar is de mail niet goed aangekomen. Opzegging is uiteraard gewoon mogelijk, per fax of post. En als je voor betaling met iDEAL kiest loopt het abonnement zelfs automatisch af en wordt niet verlengd, be2 is juist één van de weinige datingsites die de keuze voor verlenging daarmee aan de leden laat.

Over je andere opmerkingen:
- be2 heeft wel degelijk meer dan 14 miljoen leden wereldwijd en is daarmee een van de grootste datingsites. Ook in Nederland behoort be2 tot de grotere datingsites. Be2 stelt je echter alleen leden voor die het best bij je persoonlijkheid passen, waardoor de kans op een goede match het grootst is. Als de profielen niet naar wens zijn kun je ze uit je lijst verwijderen en krijg je weer nieuwe te zien
- de be2 klantenservice beantwoord alle vragen binnen 24 uur, zelfs in het weekend.
- credit card opzeggen zal het probleem verleggen. Je kunt de betaling opzeggen per fax of post. Als je kiest voor iDEAL wordt er zelfs automatisch opgezegd en hoef je niet zelf op te zeggen

Wil je ons even mailen op dit adres? Dan zullen we je klacht zo goed mogelijk afhandelen

Alvast bedankt!

webmaster be2

Review: Sterk vermoeden: NEP!

Bedankt Dick voor je bijval. Inderdaad bedoel ik dat in de berichtjes die je ontvangt nergens inhoudelijk wordt ingegaan op de inhoud van je profiel.

Wat me nog steeds verbaast is de (suggestie) van een samenwerking met de Volkskrant. Of is www.parship.nl soms anders dan parship.volkskrant.nl en zit 'm daar het verschil?

Review: lidmaatschap opzeggen

ik wil het op deze manier aan jullie bij lexa.nl bekend maken dat ik vanaf nu 17 juni 2010 mijn lidmaatschap wil beeindigen en zodoende geen gebruik meer wil maken van jullie diensten, kunnen jullie mij een berichtje terug sturen naar mijn e-mail [email protected] dat jullie mijn bericht hebben ontvangen en dat jullie het willen stopzetten vanaf 17 juni 2010, bij voorbaat dank ppm de kort [roepnaam rob] ik hoop jullie hiermee genoeg geinformeerd te hebben groetjes dag.