Reviews van deze auteur

Slimme jongens

Review over Parship

Ze weten 't aardig verleidelijk te maken om lid te worden.:) Ben goed opgevoed, dus zelfs als ik reacties van mensen krijg die ik niet zie zitten moet ik die dat dan ook melden. Maar ja dan moet ik eerst lid worden. En dat zie ik nog steeds niet zitten vanwegen alle reacties over deze site. Dus ik blijf er voorlopig op staan als 51 jarige man uit Friesland (85), codenaam NL55W6B5. Altijd al gedacht dat ik slechts een nummer was.:D
(doeg)
ruud werkhoven
lemmer.:D(yeah):8

Twijfelachtig

Review over Parship

Me ingeschreven, je weet maar nooit, alleen is maar alleen. Kreeg ook binnen de kortste keren reacties, zelfs uit de buurt, woon in Friesland. Maar ja, kon met niemand in cointact komen voordat ik lid was. Hier begon ik dus te twijfelen. Denk dat 't een heel slimme site is, vooral ook voor de eigenaar. Dus eerst maar even op internet kijken voor wat reviews. Daar stonden zoveel negatieve reacties bij dat ik geen lid word. Jammer, zag best paar interesante profielen, zou ook wel op 'íjsbrekers' en andere reacties hebben willen reageren, wel zo beleefd maar ik vertrouw site niet. Kan goed zijn dat er mensen leuke contacten zijn tegengekomen maar ik probeer maar wat anders te verzinnen.
vr gr ruud

Sterke punten
Doen erg hun best om site aantrekkelijk en bekend te maken, regelmatig werving op radio. Idee is goed maar uitvoering rammelt.

Zwakke punten
Zoals al anderen hebben opgemerkt: Duur, geen foto of erg kleine. Zeer comercieel. Listig opgezet.

reacties: