Reviews van deze auteur

Be2 is niks!

Review over Be2

Alleen als je geen betere manier kunt bedenken om van je geld af te komen zou ik het advies geven om je in te schrijven op deze site. Ik ben vorig jaa een poosje lid geweest, vond het niks (zeer ondoorzichtig gedoe) en dacht ik ik me had uitgeschreven en dat mijn profiel was verwijderd. Nee dus. Na enige maanden zag ik tot mijn verbazing dat BE2 voor tweede maal geld had afgeschreven op mijn kreditcard. Na een lange mailwisseling werd mij gezegd dat mijn lidmaadschap gewoon was verlengd omdat ze geen schriftelijke opzegging hadden ontvangen. Enfin, toen maar een briefje gestuurd ergens naar een vaag adres in Luxemburg. Hallo zeg, een datinsgsite schriiftelijk opzeggen, we leven tegenwoordig in de snelle digi 21e eeuw, toch?? Dus: mijn advies is: niet doen, wegblijven, links laten liggen als je graag je centen in je zak wilthouden en niet bedonderd wil worden door middel van hun gluiperige 'voorwaarden'!

Parship is luchtkasteel

Review over Parship

Hoi,
In tegenstelling tot de positieve geluiden over Parship, ben ik helaas tot de conclussie gekomen dat Parship een luchtkasteel is. De 'wetenschappelijke persoonlijkheid test' wordt verheven tot een absolute waarheid, een machtig analytisch instrument waarmee je ieder kunt doorgronden en zijn persooonlijkheid kunt voorspellen en last but not least of diegene bij jou past. Nog erger, ik krijg de indruk dat het label 'wetenschappelijk' hier gewoon wordt misbruikt: het vormt een legitimatie voor de overdreven hoge prijs om fullmember te worden.
Uit de contacten die ik opdeed via deze site kreeg ik de indruk dat er kennelijk een hoop gefrusteerde, en zeer opdringerige types rondhangen op deze site, die helemaal niet uit zijn op een eerlijke, oprechte vriendschap/relatie maar er eerder een sport van maken mensen aan het lijntje te houden en te kwetsen op een zeer botte wijze. Het niet kunnen zien van foto's draagt daar zeker aan bij, het is verheven als paradepaardje voor de vele ' players ' die op deze site actief zijn. Wel interessant dat zulke types voor dit soort spelletjes kennenlijk aardig wat geld over hebben.......... Misschien een goed onderwerp voor echt gefundeerde wetenschappelijk onderzoek.......!!

Sterke punten
Ken ik niet bedenken

Zwakke punten
Geen

reacties: