Reviews van deze auteur

Ze komen hun eigen Algemene Voorwaarden niet na.

Review over Be2

Nadat ik 3 maanden lid ben geweest, werd er weer voor drie maanden van mijn rekening afgeschreven. Als ik hun Algemene Voorwaarden nakijk staat er dat op het éérste betalingsbewijs moet staan, voor welke duur je heb betaald en met welke tijdsduur er wordt verlengt als je niet op tijd binnen de termijn opzegt.
Natuurlijk had ik dus moeten opzeggen,( wat heel erg omslachtig gaat trouwens!!) maar ik ging ervan uit dat ik maar voor drie maanden had betaald en verder niks omdat op mijn betalingsbewijs geen info staat over de volgende termijn die wordt aangedaan indien niet wordt opgezegt. Dus er staat of een foutje in hun Algemene Voorwaarden of ik heb niet de juiste betalingsafschrift gekregen met de juiste tekst daarop.

In ieder geval ben ik veel aan het heen en weer mailen en krijg het niet aan hun verstand wat er nou verkeerd is gegaan bij hun. Ben benieuwd of ik nog restitutie krijg. Ook via mijn creditcard maatschappij nu aan de gang.

Als aanrader zou ik deze site ook niet aanbevelen. Te prijzig voor wat er aangeboden wordt. Veel matches van ver weg aangeboden. Geen fotootjes etc etc .

Sterke punten
Kan ik niet bedenken.

Zwakke punten
Veel te duur.
Geen fotootjes te zien.
Veel contacten uit te verre delen van het land.
Erg omslachtige opzeg mogenlijkheid.
Etc Etc.....

reacties: