Reviews van deze auteur

Net nieuw

Review over Lexa

Ik kreeg een aanbieding van Lexa om het een maand uit te proberen voor nog geen 5 euro.
Als 1e heb ik de automatische betaling geannuleerd via: membership, mijn membership, mijn membership beheren en dan onder aan de pagina aanklikken dat je de automatische verlenging wilt annuleren. Het was even zoeken! Vervolgens krijg je tekst die je het idee doet geven dat je de maand die je betaald hebt ook kwijt bent, maar ik ben toch maar verder gegaan. Ik kan nog steeds inloggen :) en er staat nu dat de automatische betaling geannuleerd is. Ik ga er vooralsnog vanuit dat dit ook inderdaad het geval is.....
Net gechat met een Amerikaan en dat is wel verrassend. Niet echt handig voor een date, maar wel leuk.

Sterke punten
Mensen van heel de wereld.
Het kunnen zien wat de ander een goede match vindt.
De ander kan dit dus ook van jou zien en zijn conclusie trekken.
Betrekkelijk strenge controle op tekst en foto's.

Zwakke punten
Helaas ook weer de mogelijkheid om geen foto te plaatsen. Dit zouden datingsites af moeten schaffen!
Een enigszins rommelige homepage. Alles staat er op: mensen online, wie het laatst bij je gekeken heeft en nog veel meer.
Het kunnen zien hoe vaak er met iemand geflirt is.
Moeilijk om dingen te vinden, zoals het annuleren van de automatische betaling.

Saai en het werkt niet als je op zoek bent naar een relatie.

Review over Paiq

Onlangs heb ik mij voor de 2e keer aangemeld bij paiq op verzoek van een vriend. Om namelijk de verhouding tussen mannen en vrouwen gelijk te houden (de meeste datingsites hebben een overschot aan mannen, positief voor ons vrouwen, maar minder voor de heren), kun je vrouwen uitnodigen om zich in te schrijven waarvoor je credits ontvangt. Met deze credits kun je bijvoorbeeld foto's die je aanspreken een "one liner" sturen of je kunt alvast de foto's bekijken van jouw matches. Dit laatste is zeker geen overbodige luxe, want normaliter wordt de foto van jouw match pas na uren chatten zichtbaar. En wees eerlijk, we gaan altijd op het uiterlijk af, daarna pas de rest. Het was derhalve ook behoorlijk schrikken toen ik de foto's te zien kreeg. Absoluut niet mijn types! En van 1 heer heb ik niets meer gehoord, dus hij zal zich rotgeschrokken zijn :-). Zonde van je tijd!
Ditmaal heb ik mijn 3 matches vooraf bekeken en wat blijkt.....het zijn dezelfde mannen: mike, mike-2 en mike-3 (ik vond het al frappant dat ze allemaal Mike heetten :-) ). Dus na een maand ben ik 3x gematched met dezelfde man die niet mijn type is....... Verder valt er weinig te beleven. Je kunt foto's klikken (iedere keer kiezen uit 2 foto's), wat volgens Paiq helpt om ook op uiterlijk de juiste match voor je te vinden. Maar dagen later, krijg ik nog steeds de keuze uit dezelfde foto's, dus dit heb ik ook opgegeven.
Verder heb je voor 3 credits (geloof ik) de mogelijkheid om een speeddate aan te vragen: er wordt dan een willekeurig iemand uitgekozen, die online is en van wie je uiteraard ook nu de foto niet te zien krijgt, om mee te chatten. Ik ben hier nog nooit op ingegaan, het nodigt niet uit.

Sterke punten
Gratis
2 jaar geleden wel contact gekregen met een leuke knul d.m.v. zijn one-liner, we zijn nog steeds vrienden (maar dat is de enige)

Zwakke punten
Bijzonder saai
Het concept werkt niet
Geen profielen waarin men zich kan promoten
Zonde van je tijd

reacties: