Reviews van deze auteur

Lexa, een zéér slechte site

Review over Lexa

Ik heb ook enkele dágen op Lexa gestaan. Ik had er een leuke foto op gezet, die werd de ene dag goed gekeurd, en nadat ik mijn lidmaatschap had betaald een paar dagen later, werd de foto ineens afgekeurd, omdat mijn gezicht niet duidelijk te zien zou zijn. Onzin, ik kreeg de eerste dagen, heel veel mailtjes, met allemaal leuke reacties, iedereen vond mijn foto erg leuk (dat is toch het eerste waar ze naar kijken)
En las je dan naar de profielen van de heren kijkt, staat de één er half omgedraait op, de ander met zijn gezicht in de schaduw, weer een ander staat er met alleen een oog op, en die foto's werden allemaal goed gekeurd.
Toen ik mijn foto's er allemaal af had (want alle foto's werden afgekeurd) kreeg ik een paar dagen later een paar keer mailtjes van de redactie van Lexa, dat mijn foto werd afgekeurd. Terwijl er helemaal geen foto meer op stond. Ik heb gehoord, dat er scholieren ingehuurd zijn, om die site dag enn nacht te beheren, maar dit is niet leuk meer, heren hebben echt voorran daar.
Vriendinnen van mij hebben dezelfde ervaring en een vriend van mij die er ook een tijdje op stond, vond het ook een slechte site.
Dan is R.P. toch wel de betere site, die staat op nummer 1, die gaan ook heel wat netter met "members" om, net als Iwannadate, ook een goede site, d-date ook. Ik begrijp ook niet dat er geen controle is bij lexa, degene die daar nu zitten helpen die hele site om zeep.
Een paar jaar geleden was het een goede site, zonde!

Sterke punten
Lexa heeft géén sterke punten, of het moet zijn. Foto's zijn er sneller af dan weer er op.

Zwakke punten
Als je iets aan je tekst veranderd, duurd het 3 dagen, voor je tekst weer te zien is. Is lastig en werkt klantonvriendelijk.
Personeel daar is slecht gemotiveerd, ze doen maar wat.

reacties: