Reviews van deze auteur

voordelen vs. nadelen

Review over e-Matching

Ervaring? Die dames die ik aangeschreven heb, schrijven i.d.d. terug, zo ver over hun betrouwbaarheid, en de reacties en personen waren allemaal echt.
Dat mensen niet of wel eens de waarheid verdraaien, is toch in echt leven ook zo?
Dat is niet verantwoording van het platform e-matching maar van diegene zelf in het contact... Tekst gedrag: is fatsoenlijk en acceptabel na mijn ervaring. Mensen gedragen zich daar goed, dat is mijn ervaring tenminste...

Ik kan alleen iets zeggen over de venus mensen daar: hoog egocentrisme, zeer veeleisend, hoog gehalte aan hedonisme (genieten, genieten, wel de lust niet de lasten, niemand is ziek daar, allemaal met een goed karakter, nou kom op jongens wake up!) weinig out focused, zeer algemeen in wat ze zoeken, dus je foto telt meneer, en je tekst uiteraard ook. Ik geloof 95 % wil humor,lief,attent, het standard mannetje, (bestaat die wel?)

Tja op een fakeprofiel (die gelikt als uit de profielen fabriek kwam of met een model foto voorzien waren) delete het gewoon van het mannen ?ego harde schijfje?...

Sterke punten
controle op profiel word i.d.d. uitgevoerd.
Zoekopties: zijn uitgebreid genoeg
Toegankelijk: als gratis lid moet je wachten op een initiatief, dus in de regel mannen betalen, vrouwen (schat ik) schrijven zich gratis in en wachten af.
Profielen: tja, soms zit er fake tussen, kun je zo zien! Jongens, kijk nou goed of iemand n beetje tekst en hersenmassa lijkt te hebben...
Gebruiksvriendelijk? Zie nadelen
Leden aantal word bijgehouden, niet actieve leden gaan i.d.d. weg van de site.
Tips: zijn goed voor nieuwkomers.
Opzeggen: makkelijk
Het merendeel van profielen : is serieus na mijn ervaring, en de mensen omschrijven zich i.d.r. juist.
Blokkades werken goed en juist.

Zwakke punten
: lange lijsten, echt te lang.
Prijs: te hoog.
Doelgroep? Te weinig aantrekking van de juiste mensen in de doelgroep 30-50 denk ik zelf.
Gebruiksvriendelijk? Fotos, 5 is mager voor die prijs. Fotos die geknipt zijn en die onduidelijk zijn, fotos met zonnebril worden geaccepteerd (kun je net zo goed een t-shirt over je hoofd trekken...).
Buttons en zoeken is moeilijk.
Teksten in de profielen zijn negatief (dus witte tekst op een blauwe achtergrond, zeer moeilijk voor de leesbaarheid, dit is echt een 80er jaren techniek van DOS tijden, en de fotos op een blauwe achtergrond, ik vind een zeer slechte kwaliteit! schermachtergrond, eerlijk.
Teksten die perfect in MS word voorgeschreven en ge-chekt zijn op spelling worden in de copy-paste actie in een reactie toch nog met spel fouten voorzien! Van e matching zelf. Keur ik echt af, heb ik bij RP niet mee gemaakt!
Blokkades werken goed en juist.
Zoekopties: kinderen van jezelf meenemen in een nieuwe relatie, die optie bestaat niet. Kinderwens ja nee mischien... ja van wie dan, van diegene zelf of ook ?vreemde? kinderen?
Personen verificatie? Komt er niet in voor.

Onjuiste en slechte tip van e-matching : echte emailadressen kun je ook blokkeren, hun tips wijzen aan, dat je dat niet kan, wat een onzin, yahoo en hotmail hebben ook blokkade opties...

reacties: