Reviews van deze auteur

Knuz is helemaal niet goed

Review over Knuz

Jammer dat ik niet in staat ben uit te leggen waarom ze me bannen terwijl al de anderen er op blijven welke de oorzaak zijn, ik vind het echt jammer want deze site heeft wel potentie en er wordt hard gewerkt, maar o zo jammer dat er mensen zijn die het verzieken omdat mijn smoel hun niet aanstond en ik een krielaardappel was, met dunne beentjes.
ben al begonnen met hogerop te zoeken omdat ik daar mensen ken.

en nog erger ze hadden op het forum mijn msn adres openbaar gezet en volgens mij staat het er nog, ben via omweg er weer geweest en nog maken ze me zwart met nieuw topic kees, al mijn gegevens staan er nog wat verboden is, ja ier is het tijd voor nieuwe eerlijke moderators, was wel iets voor mij,dan heb je echt een goede, werk toch niet meer en voor het goede doel warom niet.

Sterke punten
bannen, en onvergeeflijkheid, de oorzaak niet aanpakken..

Zwakke punten
excuses helpen niet, keihard nee voor altijd ook al is het je schuld niet

Knuz is helemaal niet goed

Review over Knuz

IK ben er een tijdje geweest, daten ging prima, maar het forum was een grote vergissing, ben weggepest en zelfs mijn hoofdemail adres werd online gezet, gevolg spam.

Ik ben me van geen kwaad bewust en omde de kop niet aanstaat en of als je wat slimmer bent ben je fout, zelfs bedeigt met mijn bek verbouwen omdat ik mijn recht wou halen, ik ben niet gemakkelijk als ze aan mijn ziel komen.
maar als mensen de gewprekken willen zien, kan ze zo sturen, en maandag naar wet privacy bescherming want ik sta nu ik gebant ben er nog steeds in, via vriend gisteren gekeken, er is zelfs een topic kees onder algemeen, en ja t...t..t is de aansticher en ook is er een dinie die waarschijnlijk moderator is en gewoon mensen bant.

ik voel me heel erg op mijn zie4l getrapt en ik vind releatieplanet de beste site, kost geld maar geen fake, mensen die 24 euro betalen faken niet, maar ik had wel vrienden op knuzz, die zijn dus kwijt, tot gisteren dan, via proxy werkt prima.

Sterke punten
helenaal geen

Zwakke punten
veel.

reacties: