Reviews van deze auteur

sekswerker Maya skinny & Smal

Review over Kinky.nl

na 2x deze dame te hebben bezocht en zelfs er een klacht over ingediend te hebben word mijn review verwijderd.
over de dame, het betreft een zeer slanke(skinny) dame met rood haar en Cup A.
zowel de 1e als de 2e keer afgesproken via whatsapp.. in beide gevallen reageert de dame snel en na de afspraak gemaakt te hebben en ik onderweg ben/was zeker 15 apps gehad waar ik bleef..
bij binnen komst betaald via tikkie afspraken gemaakt.. niet zoals werd afgesproken tot 2x toe.. pijpen is matig tot zeer slecht ! beffen mag maar op 1 standje die zij bepaald. toen vroeg zij ik anaal wilde doen bij haar oke maar eens proberen... ook nu weer bepaald de dame het standje.. toen ik haar wilde penetreren ook weer bepaalde zij het standje .. en bij elke afspraak verhalen over problemen in haar fam en echt scheiding bijna rond zou zijn maar wat de dame vergat is dat ik al einde 2022 bij haar kwam de 1e keer.. verteld een hoop zielige verhalen.. via een kennis die haar ook had bezocht precies het zelfde .. een kus geven niet mogelijk.. zij ontvangt steeds in hotels.. ben er 100% zeker van zij illegaal aan het werk is.. mannen trap niet in haar web en leugens.. je betaald grof voor de (extra) diensten maar is extreem plichtmatig en dat merk je zien je en voel je..
dit gemeld bij kinky.nl en toen werd ineens mijn account verwijderd.
en bij haar een klacht neer leggen of er over praten was de 2e keer een no-go... allemaal excuses.. en weer het zielige verhaaltje zij het doet omdat zij in een scheiding ligt.. en problemen met haar fam heeft en moet onderhouden.
zij liegt en bedriegt je pas op voor deze faker ...
beloofd een hoop laat je betalen maar de kwaliteit is 0,00
word tijd dat kinky.nl deze dame voorgoed blokkeert op hun site... wat een misselijke dame.. bah ..een grote leugenaarster..
https://www.kinky.nl/advertenties/8354854-maya
is haar profiel.. dik 500€ kwijt na 2x en 0.00 kwaliteit ...
en 100% zo illegaal als wat..

reacties: