Reviews van deze auteur

Mietje Lucas uit Arnhem

Review over BullChat

Scheld iedereen uit voor viezerik te zijn op bullchat. Als hij zelf de grote viezerik die rond loopt

Sterke punten
Heel veel fakers op bullchat

Een zeer zielig persoon in Arn

Review over BullChat

Door zich zo neer te zetten, zal hij nooit zijn gevoelens ontvangen, om anderen zo zwart te maken om andere mannen te vermelden " vieze oude mannetjes uit te roepen" zodat hij zich zelf bekend doet maken, dat hij zelf vies doet wezen. Als hij op kinderen doet vallen. Maar dan zijn fouten doet afschuiven naar andere personen. Deze gasten zijn jaloers op anderen.

Sterke punten
Anderen zwart maken als zij het zelf doen uitvoeren

Zwakke punten
Vervalsen

Het klaagen over onveilige sex

Review over BullChat

Het onveilige sex komt hoofdzakelijk bij de bisexualiteit vandaan. Vooral bij de jongeren onder ons . Want zij zijn te beroerd om aan het werk te gaan. Waar zij dan discreet sex willen en denken dat zij bij jou binnen even het zeggen te hebben, zo ook als zij in jou auto de sex in willen bedrijven.
Waar de vraag luidt: zou je je zoon de kost willen geven , als zij onveilig sex doen plegen als men de sex afweet te geven als zij zelf onveilig doen aangeven op Bullchat. Waar zij dan nog durven aan ĥen te vermelden ɓldat het oude viezerikken doen zij het nog zelf veel viezer doen wezen.

Sterke punten
Dat mannen woorden beledig door jongeren met associale gedrag

reacties:

Review: Bullchat is oplichting

Ach Bullchat staat al een tijdje voor Fqkecgat bekend
Als men graag wilt zoen van je pics waarop de pik te zien is. Waar men op leeg doet trekken of de verkeerde adres gegevens doet geven.

Review: Ontzettend veel onveilige seks

Als men goed begrijpt geven de ouders het voorbeeld aan hun kinderen. Die dan ook onveilig doen vrijen. Waar de meeste mannen dit ontverandwoorlijk doet vinden. Waar de ouders op het discrimineren tegen hun kinderen vertellen dat homosexuelle mannen viezerikken zijn en ziektes doen overbrengen. Als dat gewoonweg leugens zijn. Omdat ouders graag doen discrimineren weten zij zelf dat zij fout zijn. Want gestel dat z'n ouder paar zelf een dochter en een zoon hebben die in de Homosexueel zouden hebben. Zouden zij ook niet leuk vinden dat hun kind wordt gediscrimineerd. Waarom dan wel op anderen geaardheid genoten?

Review: 25 jarige Arnhemner

Die mannen weet te misleiden in Arnhrm is een zeer zielige persoon door dat hij zijn eigen lasten op oudere mannen doet uitvoeren en zijn leugens doet vermelden aan andere bezoekers van bullchat.
Waar de gast doet plegen is discriminatie pleging waar inbmiddels een flinke boete op doet staan.