Reviews van deze auteur

Toegang geweigerd

Review over BullChat

Opzich een leuke site ,Alleen jammer dat er veel FAKERS zijn En gratis dus niet ik kon het afgelopen weekend niet op bullchat komen toegang geweigerd kreeg ik telkens te lezen heb VPN TOR BROWSER zelfs paar keer alles opgeschoond en ook nog 1 keer 99 � cent kreeg voor ik moest betalen de melding geen toegang!! Zeer slechte site heel de bullchat. En jammer dat ze er niks aan gaan doen .

Toegang geweigerd

Review over BullChat

Opzich een leuke site ,Alleen jammer dat er veel FAKERS zijn En gratis dus niet ik kon het afgelopen weekend niet op bullchat komen toegang geweigerd kreeg ik telkens te lezen heb VPN TOR BROWSER zelfs paar keer alles opgeschoond en ook nog 1 keer 99 € cent kreeg voor ik moest betalen de melding geen toegang!! Zeer slechte site heel de bullchat. En jammer dat ze er niks aan gaan doen .

reacties:

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Hallo ik kan nu al 3 dagen niet op bull komen toegang geweigerd heb schijf opruiming gedaan cookies verwijdert geschiedenis opruimen ,maar nada .via tor browser kom ik wel online maar dan duurt het eeuwen voor dat mijn foto geaccepteerd word .dit is bullchit .iemand de oplossing? sness