Reviews van deze auteur

smerige bende

Review over GayChat

ik ben me rot geschrokken mannen die hun kinderen zelfs peuters aanbieden het is je reinste pedofilie en mensenhandel op die site onegelooflijk dat dit zomaar in het openbaar kan gebeuren .Ik heb getracht gaychat te verwittigen over die smeerlapperij daar, geen reactie zelfs een block alsof ik nog behoefte had om opdie smeerbende dar terug te willen komen Politie Justitie ga daar eens wat aan doen!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
geen moderators of controle op mensen die buiten hun boekje gaan want feitelijk faciliteren zij een platform waar pedofielen mensenhandelaars gewoon hun gang kunnen gaan.

reacties:

Review: Hier komen teveel smeerlappen met onaanvaardbare wensen

Het word tijd dat politie justitie eens op dei site gaan kijken Volwssenen die kinderen aanbieden zelfs peuters aanbieden en er is niemand van gaychat diehier wat aan doet het isje reinste kinderporno en mensenhandel opdie ranzige klote zooi daar ga er niet heen het is te ranzig voor woorden.Ongelooflijk dat dit gewoon in het openbaar zomaar kan.

Review: meten met dubbelematen kwa regelgeving gaychat

je hebt helemaal gelijk het is pure pedofilie en mensenhandel smeerlappen die met dieren willen en gaychat faciliteerd het gewoon ze ondernemn geen enkele stappen om die smeerlappen aan te pakken .blokkeer die smeerlapperij daar een schande voor de gaycommunity