Reviews van deze auteur

Lees goed door! BELANGRIJK

Review over BullChat

Er zitten op Bullchat mannen die andere willen infecteren. Zij zijn te herkennen aan:

BB=Bare=zonder condoom neuken.
Poz= Positief van HlV.
Toxic=bewust opzoek naar HlV.
Slut/slet hoef ik niet uit te leggen toch wat diegene wil?

De gemiddelde leeftijd is 85 jaar.
Jongeren zijn niet welkom.
Daarbij is meer dan 90% nep. En gebruiken nep inlogs om de chat voller te laten lijken.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Heel veel als je maar weet hoe het werkt.

Politie doe uw werk

Review over BullChat

Waardeloze site die gesloten zou moeten worden.
De eigenaar hiervan vervolgt moet worden.
Alle personen die stafbare feiten plegen opgepakt moeten worden.
Lees verder.!

Sterke punten
Je kan hier inloggen met een VPN verbinding. Hierdoor kun je anoniem(Zonder je IP vrij te geven chatten. Je kan het beste via Chrome daar chatten omdat als je verwijderd word simpel door je cookies te verwijderen en een ander IP te nemen weer terug kunt.

Zwakke punten
Er worden daar diverse strafbare feiten gepleegd waaronder: Pedofilie, drugshandel, prostituee, belastingonderduiking, oplichting, belastering en poging tot letsel.

Daarnaast zijn er veel personen die nep/fake zijn. En er automatische inlog botjes die laten ze chat voller lijken maar zullen nooit reageren.

Ook zijn er veel bare/kinky/wap/chems/bb/slet/prep personen aanwezig. Zij zijn vaak onder invloed van harddrugs en geven daarbij vaak een ziekte zoals een soa cadeau. Vaak zeggen zij dat hun het middel Prep gebruiken, maar dit helpt niet tegen een andere soa. Sommige zijn helemaal gefascineerd door bare en nemen het voor lief dat zij een soa of nog erger hiv doorgeven. Zij denken als volgt: "Een soa valt te behandelen en hiv ook en alles word vergoed vanuit de basisverzekering' 'Willen ze geen bare dan zeg je dat je niks hebt' Aldus een gebruiker op die chat.

Nog een minpunt is dat jongeren onder de 18 standaard worden verwijderd.

Er vaak oudere mannen zitten, die denken als ze met pensioen zijn nog een groen blaadje te kunnen plukken van die site.

reacties:

Review: Lees goed door! BELANGRIJK

IK HEB HET NIET MIS.
Jongeren zijn er niet te vinden op deze site. Vind je ze wel, dan is het een oudere man.
Er zitten daar echt personen die bewust opzoek zijn naar hiv en een soa. Je zou kunnen stellen dat deze andere ernstig letsel toebrengen. Vaak zeggen diezelfde personen niks te hebben, terwijl ze zelf hiv positief zijn. Normale personen zijn er niet te vinden. Of je wordt opgelicht, of benaderd door iemand die je wil infecteren of het is een oudere man.

Review: Lees goed door! BELANGRIJK

Niet te kort door de bocht.

Barebackers daten niet alleen onderling en ja NEGEREN de risico's . Zoals ik hierboven beschreven heb laten zij zich het liefst door iedereen neuken. Geen uitzonderingen helaas. En ja het is een eigen keuze om zonder te neuken, maar dan wel graag met eerlijke vooraf vermelde hiv status wat de meeste niet zeggen. Snap het ook wel, vooral zijn dit a; mensen die chems= harddrugs gebruiken en b; zelf eerder een ziekte hebben opgelopen.