Reviews van deze auteur

Hmmmmmm

Review over Kluppen.nl

Activiteiten op zich wel leuk maar ontzettend veel onderling gestook,geroddel mensen die geschoffeerd worden en vreselijk veel kritiek richting elkaar zonder dat vooraf geverifieerd wordt of de kritiek terecht is. Daarnaast zelfs mensen erbij die last hebben van persoonlijke wraakzucht.

Helaas niet mijn ding.

Klup is laagdrempelig maar dit is helaas aan het gedrag van veel mensen ook goed te merken in de zin van laag gedrag.

Sterke punten
Activiteiten wel .leuk.

Zwakke punten
Slecht werkende app, geen ingrijpen bij niet sociale leden veel geroddel, mensen die liegen en anderen zelfs onderling tegen elkaar uit spelen.

reacties:

Review: Klup.nl De Zoveelste Oplichter

Spijtig Debbie dat je zo'n nare ervaring hebt bij Klup.

Even goed verder zoeken want er zijn meer platforms zoals Klup waar het gelukkig heel anders gaat en het veel fijner en gemoedelijker is.

Ik hoop dat je een leuk platform vindt.

Review: Giftige sfeer

Die giftige sfeer werkte je zelf volop aan mee met liegen en huichelarij en wat je reactie betreft ik zou mensen geblokkeerd hebben zonder verificatie? Ik had helemaal niemand geblokkeerd de bewijzen daarvan heb je zelf gezien. Maar wel typisch weer iets voor jou om nu alles weer te verdraaien. Zielig mens ben jij.

Na mijn vertrek heb ik jou en Helga geblokkeerd op mijn persoonlijke app aangezien jij mij telkens appte met geroddel over Helga en zei mij met geroddel over jou, zit ik dus niet op te wachten om als ik ergens weg ga door twee voormalige medeleden telkens lastig gevallen te worden prive. Volkomen gestoord ook om zoiets te doen.

Maar buiten jou en Helga heb ik nooit iemand geblokkeerd wat je ook donders goed weet en ook al was dat wel zo geweest dan zijn dat volgens mij nog altijd mijn zaken, een blokkeer toets zit er niet voor niets en als iemand daar gebruik van wil maken is dat gewoon iemand zijn/haar recht daar heb jij feitelijk helemaal niets over te zeggen, zeker niet aangezien je zelf de en ans geblokkeerd had.

Review: Giftige sfeer

Wens ik jou ook toe Gaby en ik heb het al lang laten gaan hoor. Heb Klup eerlijk gezegd geen seconde gemist en waar ik nu inmiddels al weer anderhalf jaar zit is het aanzienlijk fijner en gemoedelijker.

Dus ben al die roddeltantes daar eigenlijk wel dankbaar anders had ik er mss nu nog tussen gezeten en al dat gezeur over anderen aan moeten horen.