Reviews van deze auteur

95% commerciële of fake advert

Review over BDSM Vrienden

Ik heb een tijdje geadverteerd op deze website maar moet helaas concluderen dat nagenoeg alle advertenties fake of een commerciële bedoeling hebben. Een aantal adverteerders proberen geld aan mensen te verdienen door te beweren dat ze "geldslaaf" of strenge meester(es) zijn (wat niets met BDSM heeft te maken), andere proberen je naar hun commerciële website te lokken, weer andere verknipte zielen vinden het leuk om te fantaseren, en dan plotseling contact te verbreken. Kortom......voor BDSM moet je hier juist niet zijn.

Sterke punten
Makkelijk te vinden.
Eenvoudig en snel advertentie plaatsen.

Zwakke punten
Totaal geen toezicht op nep advertenties.
Makkelijk om meerdere advertenties te plaatsen onder verschillende profielen wat fakers en commerciële bedoelingen in de hand werkt .
Heeft vaak weinig of niets met BDSM te maken.

Waardeloze website

Review over EroMarkt

De meest perverse advertenties kan je hier vinden. Er zijn nauwelijks vrouwen die adverteren. Toen ik vanaf mijn vakantie adres een advertentie wilde plaatsen werd deze meteen verwijderd om men blijkbaar niet vanuit het buitenland mag adverteren. Webmaster adverteert zelf ook en als je advertentie een beetje op die van hem lijkt wordt je geblokkeerd.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Dagelijks dezelfde perverse advertenties.
Nagenoeg geen advertenties van vrouwen.
Advertenties worden om de meest onzinnige reden verwijderd.

reacties:

Review: 95% commerciële of fake advert

Kan alleen maar bevestigen wat Peter hierover schrijft. Je ziet iedere keer dezelfde (nep) advertenties terug komen. Volgens mij klikken een aantal adverteerders op hun eigen advertenties zodat het lijkt alsof er veel bezoekers zijn. Ook zie je dezelfde advertenties terugkomen met verschillende namen.
99% nep.