Incasso

Wie kan mij vertellen hoe ik de automatische incasso stop zet ,heb op instellingen dan naar abonnement , dan bewerken en als ik dan op verwijderen druk, krijg ik steeds oeps foutje probeer het op nieuw. Nou heb het 20 keer geprobeerd .wie o wie kan mij helpen.

Gr. Rita

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

6 reacties

Staat op tabblad Opzeggen van deze website.
Als dat niet helpt, dan is de enige mogelijk naar je bank gaan en incasso blokkeren.

Ik heb het op die manier geprobeerd maar dat wil niet.

Dat hebben ze denk ik bewust gedaan. Er blijft niets anders over dan je bank te informeren en de automatische incasso laten blokkeren of zelf doen als dat mogelijk is met internet bankieren. Als ik jou was zou ik me nergens meer aanmelden bij welke datingsite en betalen dan ook. Er zijn er veel die een eenmalige betaling omzet in een automatische incasso.

Ik had hetzelfde probleem, maar na een e-mail aan de klantenservice werd de automatische verlenging dezelfde avond nog stopgezet. Eigenlijk zou je dat gewoon zelf op de website of app moeten kunnen regelen.

heb zelfde probleem hem me nooit aangemeld zit alleen op badoo,kan dat het ook zijn maar kan een andere mij ook aanmelden hoe kom ik dan achter ip adres

lukt inderdaad niet om abonnement op te zeggen en incasso(die voor 3 maanden was bedoeld maar door zoosk als eeuwigdurend is behandeld),maar mijn abn bank heeft incasso laten blokkeren. dat is dus mijn redding!!oplichters die zoosk zooi

Bezoek Zoosk Reviews over Zoosk

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zoosk
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden