PAS OP !!!!

PAS OP !!!!

Dit bureau zegt dat ze niet fake zijn, maar ze zijn er alleen op uit om zoveel mogelijk in te loggen en sms-en met ingehuurde nepvrouwen van nepprofielen. Dus trap er niet in.
Ik ben nu 2 maanden lid en al ? 250,- tijd ingekocht en nog nooit iets concreets uitgekomen. En ik ben nou niet een van de lelijkste.
Als je eenmaal contact hebt dan denk je dat je beet hebt, maar de dames proberen zo lang mogelijk een e-mail contact te houden of ervoor zorgen dat je gaat SMS-en. Weinig sex dus en je portemonai wordt leger en leger. De dames zijn ingehuurd bij x-dating.
Trap er niet in mensen. Deze gehaaide mensen zijn er alleen op uit om je rekening leeg te trekken. Ze zeggen dat ze een kleine vergoeding vragen, maar uiteindelijk ben je nog duurder uit dan bij andere fake-bureautjes die met maand/kwartaal abonnementen werken.
Trap er niet in mensen. HET IS FAKE!!!!!!!

Bezoek XDating Reviews over XDating

1 reactie

Ik ben mee een met Gerard, Hij heeft het over vrouwen maar er zijn mannnen we dat doet . Ik ben hier voor ieder mens , het is gewoon niet leuk om eerlijk lief een seriouze mensen in de malen te houden ik wil die mensen stoppen, als er veel mensen er over praten dan zou het helpen om die mee te stoppen.

A.u.b stop de fakers.

Bezoek XDating Reviews over XDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over XDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden