Vriendschapsnet betrouwbaar en gezellig voor vrienden

Vriendschapsnet betrouwbaar en gezellig voor vrienden

Sinds twee maand ben ik op Vriendschapsnet (vsn) Ik wilde niet naar een datingsite, maar was op zoek naar vriendschap. Inmiddels heb ik een aantal vrienden erbij, waaronder de moderators. Ook hen inmiddels persoonlijk ontmoet. Wat ik heb gekregen zijn vrienden die er voor je zijn als je plezier hebt maar nog beter.........als je een luisterend oor nodig hebt. Zowel leden als de moderators zijn mensen die er voor je zijn. Je steunen en daar, op momenten dat het nodig is, je bemoedigende woorden toespreken en je steunen. Altijd!

De site is open, betrouwbaar en erg gezellig. Iedereen is welkom en wordt ook direct opgenomen tussen de andere vrienden. Helaas zijn er altijd leden die opzoek zijn naar een relatie. Daar is vriendschapsnet niet voor bedoelt. Er kan altijd een relatie ontstaan en daarin, is mijn eigen ervaring, wordt je zo hartelijk opgenomen. Ik heb veel contacten inmiddels en veel plezier. Een relatie wilde ik niet, maar het begint wat anders te lopen. Ik heb iemand ontmoet die iets meer voor mij betekent. De leden en vooral moderators zijn voor mij op dit moment een enorme steun. Al mijn onzekerheden over deze nieuwe situatie bespreek ik met ze en zij nemen te tijd en energie voor mij. En dankzij hen durf ik verder te gaan.

De leden die wel op zoek zijn naar een relatie en deze niet vinden, geven helaas snel aan dat VSN niet juist is. Inmiddels weet ik wat meer, en blijkt dat leden die onlangs vertrokken zijn, weg zijn gegaan omdat ze niet dat zochten wat ze op een datingsite willen. De moderators houden het goed in de gaten of iedereen met respect wordt benadert en behandelt. Wanneer enkele leden zich misdragen naar anderen, en daarop gewezen worden, vertrekken ze en beschrijven VSN zoals beschreven in "negatief" .

De reviews die beschreven zijn in "negatief" komen helaas voort vanuit leden die kwaad zijn dat VSN het opneemt voor de leden die niet lastig gevallen willen worden met mailtjes die voor hen als bedreigend, kwetsend, confronterend of onveilig worden ervaren.

Ik ga niet adviseren. Maar ik zit op een site waarvan ik weet dat de moderators en leden er alles aan doen om te zorgen dat het vrienden zijn en hen daarin steunen, gevoel van veiligheid bieden en er voor waken dat er geen mensen onnodig gekwetst worden. En ach.......die "negatieve"reviews......neem ze met een korreltje zout. Tenzij je van mening bent dat deze ex-leden het recht hadden anderen een onveilig gevoel te geven

Sterke punten
1. moderators die erg betrokken zijn bij hun leden en hun wel en wee
2. ruimte voor een lach en een traan, die op alle vlakken wordt gesteund door leden en de moderators
3. goede samenwerking tussen leden en moderators die er voor zorgen dat het ook gezellig blijft.
4. mogelijkheden om in contact te komen met de moderators bij vragen of ondersteuning is altijd aanwezig.
5. een echte vriendschapssite waarbij vriendschap bovenaan staat maar een relatie altijd mogelijk kan worden, hoewel dit niet in de eerste instantie bedoelt kan zijn.
6. nieuwe leden worden warm opgenomen door zowel leden als moderators

Zwakke punten
Er zijn geen zwakke punten. (ex) Leden beschrijven in review hun verhaal. Helaas blijkt dat het juist deze (ex)leden zijn die gedrag vertoonden die als bedreigend, confronterend of onveilig (kan) werd ervaren door andere leden. De moderators hebben en handelen altijd correct.

Bezoek VriendschapsNet Reviews over VriendschapsNet

3 reacties

Wat een gruwelijke onzin zeg ! En nog arrogant ook ! Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de mods zelf hier zo nu en dan nog een positief verhaaltje komen pletten. Zijn waarschijnlijk ook de enigen die nog positief zijn ! Ik vind het een schande om zelfs deze site nog in de maling te nemen terwijl alles tegen je in gaat. Triest !

Mag ik even hard lachen? Ik heb hele andere ervaringen dan deze 'warme' reactie. Leuk als andere mensen wel kunnen opschieten met het VSN-team. Ik ben zelf bot behandeld doordat ik vriend was van een geband lid. En inmiddels ook geband. Triest die lui. Ik zal deze site snel vergeten.

Inmiddels is Crista ook vertrokken bij VSN. Ze vond het té gezellig.

Bezoek VriendschapsNet Reviews over VriendschapsNet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VriendschapsNet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden