Verhouding is weg / gedeeltelijk nep / gedeeltelijk echt

Verhouding is weg / gedeeltelijk nep / gedeeltelijk echt

Op volwassendating.nl zijn continue een overmaat aan mannen online en een paar (op één hand te tellen) vrouwen. Hierdoor is de verhouding totaal scheef gegroeid. Je kan berichten sturen naar vrouwen tot je een ons weegt maar 99% zal nooit reageren. Vreemd genoeg ontvin ik wel berichten van vrouwen toen ik nog geen betalend lid was. Dat bleken bij nader inzien standaard berichtjes te zijn. Als je daar dan een antwoord op stuurt en een geïnteresseerde vraag terug stuurt hoor je nooit meer iets.
Ik heb uiteindelijk met één vrouw een paar berichten uitgewisseld. Al snel bleken we allebei wat anders te zoeken, toch zetten we gewoon nog even onze correspondentie voort ... net als in reallive.
Ik heb de indruk dat het systeem standaardberichtjes verstuurd naar nieuwe mannen om hen over de streep te trekken en betalend lid te worden. Vervolgens kom je er achter dat er gewoon veel te weinig vrouwen op deze site aanwezig zijn en dat de vrouwen die er zijn overladen worden met berichten van mannen. Zoveel zelfs dat ze amper in staat zijn die berichten te lezen.

Sterke punten
- Je kan zien wie er online zijn en dus ook de verhouding tussen mannen en vrouwen inschatten
- De profielen van mannen zijn ook te lezen (of is dat een nadeel?)

Zwakke punten
De profielen van vrouwen die een vrouw zoeken werden ook aan mij gepresenteerd. Idem van mannen die een man zoeken. Ik had toch echt duidelijk aangegeven een vrouw te zoeken.

Bezoek VolwassenDating Reviews over VolwassenDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VolwassenDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden