Vals, nep, oninteressant, duur, onhandig en waanzin!

Vals, nep, oninteressant, duur, onhandig en waanzin!

Deze site is totaal waardeloos en geeft geen enkele meerwaarde voor de zoekende (mannen).... bij nader inzien is het ook een utopie dat vrouwen dergelijke moeite doen om een minnaar te zoeken terwijl er voor hen betere en gratis sites ter beschikking zijn.

Zelf eerst GRATIS aangemeld maar je kan niets, enkel NEPPROFIELEN en geblurde foto's bekijken, uiteraard krijg je aandacht. 60 EURO BETAALD voor 1 maand member.
Echter zelfde zoals andere betalende datingsites, eens betaald wordt je genegeerd en is er geen enkele interesse meer.

Mijn betaling was eigenlijk het gevolg van iemand uit de omgeving (profielnaam: ella1961) die mijn profiel enkele keren bezocht had. berichtje gestuurd, kort chat gesprek - overgeschakeld op skype en zelfs tel nr en via sms, echter na dit contact geen enkele reactie meer op geen enkel vlak.

Na een week wil ik mijn profiel verwijderen en blijkt dat je 29EURO MOET BETALEN OM JE PROFIEL VOLLEDIG TE VERWIJDEREN, dit is pure OPLICHTING!!!!

Sterke punten
Mannen die wanhopig op zoek zijn betalen heel veel voor heel om de site te sponseren. Heel veel profielen van vrouwen die uit een en dezelfde stad komen. Als je enkele profielen bezoekt bezoeken ze bijna onmiddellijk jouw profiel, zonder verder iets te ondernemen uiteraard.

Zwakke punten
Teveel om op te noemen

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

1 reactie

Vrouwen krijgen op gratis sites die met sex,flirt of vreemdgaan te maken hebben honderden reacties.Vrouwen die voor een betaalsite kiezen zullen zeldzaam zijn.

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden