Deze goudmijn doet niet wat zij beloofd !

Deze goudmijn doet niet wat zij beloofd !

Ik mis niets en was al helemaal niet op zoek, maar wilde objectief toch maar eens gaan kijken, dus maakte ik een profiel aan met een geblurde profiel foto en 16 geblokeerde foto's. Betaalde voor 1 maand de bekende 59€ en had alle mogelijkheden tot mijn beschikking . . dacht ik. Verstuurde berichten en knipogen gaan met een ingebouwde vertraging op weg, wil je de normale snelheid dan moet je nog eens extra credits kopen. Pfff pure ergernis dus.
Van de door mij 40 verstuurde berichten werd er niet 1 beantwoord en is mijn profiel 3 x bekeken. Ook ontving ik nooit verzoeken voor de sleutel naar mijn geblokeerde foto's. Chatten was helemaal een feest, als je al geaccepteerd werd. 2 x had ik het geluk te kunnen chatten met een dame, helaas bleek de 1 in Kuala Lumpuur en de andere in Johannesburg te zitten. Beide hadden 1 overéénkomst; ze hadden geld nodig. Nog voor het einde van de betaalde termijn ben ik als de sodemieter daar weg gegaan, en mijn normale leven weer voortgezet, want ik mis niets, zoek niets en heb alles wat ik wil. Kijk uit en begin er niet aan! want wat zal blijken is dat dit een dure hobby word.

Sterke punten
Prima Goudmijn voor Victoria

Zwakke punten
Pure fake met niets terug zegende profielen

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

2 reacties

Vergeet ik nog te vermelden dat indien je jou gehele profiel wilt verwijderen, je daarvoor € 39 moet betalen ! De oplossing is simpel ; je verwijderd stap voor stap je foto's en vervolgens kleed je het profiel helemaal uit. Wat overblijft is een slapend stukje data van iemand die 1.37m. groot is en 275 kilo weegt. Victoria , meid, het beste er mee . . .

hoe zeg ik mijn account op

Bezoek Victoria Milan Reviews over Victoria Milan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Victoria Milan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden