Fake

Zelfde scenario als Charles overkomen is.
Bij aanmelding heb ik enkel mijn nickname en emailadres opgegeven en binnen een paar uur had ik reeds een sms van een "dame" ? die schreef "Ik ben door Tipdating aan u gekoppeld omdat wij bij elkaar zouden passen. Staat u voor mij open om elkaar beter te leren kennen".
Ik had nochtans geen leeftijd noch andere info over mijzelf opgegeven.

Ze had zich in haar sms voorgesteld als Charlotte, ook zonder leeftijd of andere bijzonderheden. Toen ik op de site van Tipdating ging zoeken naar een "Charlotte" bleek er helemaal geen "Charlotte" op de ganse site te vinden was.

Gezien "zij" wel over mijn Gsm-nummer beschikte heb ik per sms geantwoord dat ze mij kon bellen op dit nummer en ook via mijn email kon converseren. Als antwoord kreeg ik dat het emailadres niet leesbaar was, dat ze enkel sterretjes zag staan.

Toen ik zelf probeerde het telefoonnummer gekoppeld aan haar sms bericht op te bellen kreeg ik een foutmelding. Het begon mij reeds te dagen dat alles FAKE was.

Wordt met "Tip" in Tipdating misschien een "fooi" bedoeld in plaats van een "aanwijzing".

Nog iets ik ontving mijn sms via het nummer 0476-86.73.91, kunnen andere reviewers even nakijken of zij ook via dit nummer hun sms binnenkregen ? Dit zou zeer verhelderend kunnen zijn. Graag een berichtje.



Ik heb enkel

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Linke boel, dus vanaf blijven of zo snel mogelijk uw profiel weer verwijderen.

Bezoek TipDating Reviews over TipDating

1 reactie

Ook ik werd gekoppeld een ene Roel....Je krijgt 100 credits...Maar Je hoeft niet echt slim om te merken zodra Je de eerste credits hebt gekocht...dat het ontzettend duur is... Ik was erg nieuwschierigen. Voor mij was dit de eerste keer.Dus zette ik nog een keer 25 euro in...maar na 12 smsjes was het op ...al bij al ben ik 50 euro kwijt...en het vertrouwen in de mensen.Ik krijg nog steeds smsjes van deze Roel...antwoorden kan ik niet meer geven ...ik vertik het om hun ook nog maar 1 euro te geven. Ik heb een afspraak gemaakt en komt die gene niet opdraaien ...dan ben ik alleen mijn aan lesgeld 50 euro kwijt en een les wijzer...

Bezoek TipDating Reviews over TipDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over TipDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden