apart

tja wat tagged betreft het is een aparte site, ik zit ook daar al een paar jaar op, en heb er nu 3 profielen. is leuk je kan er van alles doen en een profiel naar eigen wens maken.
wat me wel tegen valt bij tagged dat ze geen een lijn trekken, wat betreft de foto,s die je er op zet, kijk dat er geen porno op mag oke mee eens, maar gewoon een blote tiet moet kunnen maar dat mag dan weer niet, maar er staan erg veel profielen op van bi of lesbi vrouwen en daar staan veel bloot op, en dat laten ze dus wel staan, maar de gewone man word het verwijdert, dat in me enigste min puntje.

ik las bij een paar dat ze er niet opkomen om dat die naam of e-mail al bestaat, normaal kan dat niet maar kan zijn dat je er toch ooit is een profiel hebt gemaakt.
en dan kan je met dat e-mail er niet meer op, ook al weet je zeker dat je het verwijdert hebt je kan niet met een e-mail wat je ooit daar is hebt gebruikt er op.
ik heb dan ook al 12 e-mail adressen haahahha je maakt gewoon een nieuwe aan.. en ben je is geblokt tja je kan er naar toe schrijven of gewoon een nieuwe maken, een tip maar van je profiel een print screen ook van je vrienden die vind je dan wat makkelijker terug.
verder vind ik het een leuke site, en ook hier wil je wat meer moet je er voor betalen al vind ik de prijs er voor wel hoog, ik betaal daar dus niet voor.
je hebt er veel spellen mar je kan dat allemaal af zetten, ook de mail die je krijgt voor alles wat je daar doet dat kan je af zetten, ik krijg dus nooit een mail van tagged bepaal zelf wel of ik er ga kijken, maar dat is voor alles site je kan dat bij de instelling regelen. je moet er wel ff de tijd voor nemen.
nou dit was het weer ff heb je vragen gewoon vragen.

groet van wil

Sterke punten
een eigen profiel maken naar jouw wens

Zwakke punten
die zijn er bijna niet

Bezoek Tagged Reviews over Tagged

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tagged
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden