SwipeOnline - 10 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
SwipeOnline Logo

16.7% aanbevolen, 10 Reviews

 1. SwipeOnline informatie
 2. Over SwipeOnline
 3. Gratis inschrijven
 4. Tarieven
 5. Betrouwbaarheid
 6. Nep profielen
 7. Aanmelden
 8. Profiel verwijderen
 9. Credit bundels
 10. Contact gegevens
 11. SwipeOnline Reviews
 12. Schrijf ook een review over SwipeOnline

Niet tevreden over SwipeOnline? Probeer dan eens Geheime Affaire.

SwipeOnline informatie

SwipeOnline is een Nederlandse contact site voor mannen, vrouwen en stellen, die op zoek zijn naar een spannende avontuur met andere personen. Voor het leggen van spannende contacten met andere personen, kan men geheel gratis een account aanmaken op deze site en eventueel een spannende date aan de haak slaan. Om lid te worden van deze site moet men de minimale leeftijd van 18 jaar bezitten.

Nadat geïnteresseerden zich hebben aangemeld op deze site, hebben zij de mogelijkheid om een profiel aan te maken en verder aan te passen, foto's te plaatsen en andere gebruikers op te zoeken. SwipeOnline is te benaderen via elke device zoals een pc, laptop, notebook, handheld, mobiel telefoon (waaronder smartphones) en tablets. Elke nieuwe gebruiker heeft het voordeel, dat zij gratis de eerste vijf flirt berichten mogen sturen naar andere gebruikers. Hierna kan men tegen een kleine vergoeding in de vorm van credits contacten leggen met andere gebruikers.

Op deze site wordt aan gebruikers de gelegenheid geboden om op een moderne, frisse en dynamische manier contacten te leggen met andere personen. Dit doet men door de gebruikers een veilige en stabiele online platform te bieden, waar men op zijn of haar gemak spannende contacten kan leggen. Dit kan men doen door flirt en of normale berichten te versturen naar andere gebruikers.

SwipeOnline is gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Leden kunnen dus gerust spannende contacten leggen met andere gebruikers. Deze site is vooral vanwege de vele mogelijkheden voor haar gebruikers en haar betrouwbaarheid binnen een korte periode uitgegroeid tot één van de grootste online contact sites van de Benelux.

Deze website is niet meer actief!

SwipeOnline Details

Hits: 1554

URL: http://swipeonline.nl/

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 10

Over SwipeOnline

Deze datingsite is opgericht augustus 2010 met als doel online flirten op een moderne, frisse en dynamische manier mogelijk te maken voor iedereen. Door een stabiel en veilig online platform te bieden en privacy te garanderen, biedt SwipeOnline een fijne omgeving waar mensen op een eenvoudige manier contacten kunnen opbouwen. SwipeOnline is een contactsite voor mannen, vrouwen en koppels die spannend contact of avontuur zoeken. De unieke features van SwipeOnline, waarbij live contact en e-mail mogelijk is. Zo kunnen gebruikers snel en makkelijk online contact met elkaar hebben.

De huisregels van SwapOnline moeten nageleefd worden door alle gebruikers. De huisregels zijn:
geen reclame maken op de datingsite, geen racisme en discriminerend gedrag naar gebruikers op de contactsite. Schelden en flooden is niet toegestaan. Erotiek in profiel is toegestaan, mits het niet pornografisch is.

Gratis inschrijven

Inschrijven op deze datingsite is helemaal gratis. Het registeren is erg gemakkelijk en heb je binnen slechts enkele simpele stappen gedaan. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van wat gegevens. Zo wordt er gevraagd om een unieke profielnaam, een e-mailadres en een wachtwoord op te geven. Daarnaast wordt er gevraagd om aan te geven of je een man of vrouw bent. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar om te gebruiken. SwipeOnline is mede om deze redenen in een korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste online contactsites van de Benelux. De website van SwipeOnline maakt geen gebruik van software of plug-ins. De minimale leeftijd om deze datingsite te gebruiken is 18 jaar. De diensten op deze datingsite zijn te gebruiken op een computer, laptop, tablet en mobiele apparaten (smartphones).

Tarieven

Het aanmelden en aanmaken van een account op deze datingsite geheel gratis. Als je eenmaal bent aangemeld, kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers doorl het verzenden van flirt berichten. Als nieuwe gebruiker van SwipeOnline kun je 5 gratis flirt berichten verzenden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om andere gebruikers berichten van maximaal 800 tekens te sturen. Voor het verzenden van deze berichten zijn kosten verbonden. De tarieven hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Gebruikers hebben de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Zo heb je de optie om te betalen via de telefoon (pay per call) en via een account (Bank, creditcard).

Betrouwbaarheid

SwapOnline raad het ten zeerste af om belangrijke persoonlijke gegevens te delen in je profiel of tijdens het chatten met iemand. Deel geen gegevens zoals telefoonnummers, e-mailadressen, huisadres enzovoort. Kies je ervoor om dit toch doen dan kan SwapOnline niet aansprakelijk gesteld worden voor daar uit voortvloeiende consequenties.

Als je met iemand afspreekt, dan adviseert SwapOnline om niet alleen te gaan. Neem altijd iemand mee en spreek af op een openbare plaats of laat vrienden weten waar en met wie je een date hebt. Een deel van de profielen op SwapOnline is fictief, dat betekent dat je hiermee helemaal geen fysieke afspraken kan maken.

Nep profielen

Het komt wel eens voor, dat geïnteresseerden zich afvragen of er nep profielen voorkomen op deze site. Op SwipeOnline zijn er zowel echte profielen als entertainment profielen. De entertainment profielen zijn fictieve profielen, waarmee gebruikers helaas geen fysieke afspraken mee kunnen maken. Echter is het wel heel fijn om te converseren c.q. te chatten met de diverse profielen op deze site.

Aanmelden

Personen die geïnteresseerd zijn in SwipeOnline kunnen geheel gratis een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door aan de onderzijde van de startpagina van de site te klikken op "contact" en dan vervolgens op mijn account. Hier heeft men dan de mogelijkheid om zich aan te melden op de site. Na het geslacht, e- mail adres, wachtwoord en profielnaam naar keuze ingegeven te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "aanmelden". Vervolgens wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct opzoek naar een spannende date.

Profiel verwijderen

Gebruikers die inmiddels een date hebben weten te scoren of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men onder andere doen door in te loggen op de site en te klikken op het tandwiel icoontje. Vervolgens kan men dan klikken op "Mijn profiel opzeggen". Hierna kan men klikken op "verwijder mijn profiel". Na deze actie wordt het profiel verwijdert van de database van de site. Hierdoor komen alle nog te besteden credits te vervallen, kan men berichten van andere profielen niet meer lezen en worden alle berichten van zijn of haar inbox verwijdert van de site.

Credit bundels

Voor het versturen van berichten, hebben gebruikers credits nodig. Op deze site kan men eenvoudig credits aanschaffen door in te loggen op de site en te klikken op het tandwielicoontje. Hierna kan men klikken op "mijn credits opwaarderen". Na hierop geklikt te hebben, kan men kiezen uit de volgende creditbundels:
10 credits, € 10.00, € 1,00 per bericht
25 credits, € 22.50, € 0,90 per bericht
50 credits, € 40.00, € 0,80 per bericht
100 credits, € 75.00, € 0,75 per bericht
300 credits, € 200.00, € 0,66 per bericht

Contact gegevens

swipeonline.nl is een product van:
The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers op werkdagen, van 09:00 tot 17:00u, contact opnemen met de helpdesk van SwipeOnline via het nummer 085-4000162.


Maak nu een gratis account aan op SwipeOnline

SwipeOnline Acties & Nieuws

 • 17 april 2017 Spannend daten doe je bij SwipeOnline
  Over SwipeOnline Deze datingsite is opgericht augustus 2010 met als doel online flirten op een moderne, frisse en dynamische manier mogelijk te maken voor iedereen. Door een stabiel en veilig online platform te bieden en privacy te garanderen, biedt SwipeOnline een fijne omgeving waar mensen op een eenvoudige manier contacten kunnen opbouwen. SwipeOnline is een contactsite voor mannen, vrouwen en Lees verder

SwipeOnline reviews (10):

SwipeOnline - Swipeonline.nl a scam

4

Review:
All the models are fake, recognize a couple of "models" shown as members. The replies are generated by people working for swipeonline.nl. Dont spend your money you will never get a date whatsoever.
This site should be closed.

Sterke punten:
None

Zwakke punten:
Everything. It is a money scam.

Paultester beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Snelle afspraken?

2

Review:
Ik heb 3 maanden op swipe gezeten. Het heeft mij alleen maar heel veel geld gekost meer dan 1000 euro. Zonder resultaat van een daadwerkelijke afspraak. Ik ben heel erg teleurgesteld . Ik ben op deze site gegaan vanwege binnen 4 credits een afspraak. Dus niet
Swipe zal wel zeggen het is jouw keuze dat je hier op bent gegaan. Het zou swipe sieren als ze contact met me op zouden nemen en mij een tegemoetkoming in de kosten zouden doen.

Zwakke punten:
Kost heel veel geld,
Denk ook veel nepprofielen

Sybren beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Oplichting

0

Review:
Mensen blijf hier weg, het staat in de algemene voorwaarden, het gaat hier om nepprofielen. Je gaat geen effectieve date hebben.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- fake profielen
- duur
- geen effectieve date

Davidov beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Oplichters

0

Review:
Het duurde een tijdje eer ik door had dat de site vol fake profielen zit, en dat je berichten geslepen beantwoord worden. Voor je het weet ben je honderden euro's kwijt. Hoe dom kan een man zijn!

Sterke punten:
geslepen oplichting

Zwakke punten:
oplichters

Free Ivo beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Swipe: oplichters!

0

Review:
Een tiental profielen gecheckt: allemaal fake nepprofielen. Wat ben zijn ze geslepen en wat ben ik naief dat ik dat pas na 2 weken door heb.

Sterke punten:
Geen (mooie sexfoto's)

Zwakke punten:
Bedriegers

Free Ivo beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - i like sex

2

Review:
i like sex

ermi beveelt SwipeOnline aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - zakkenvullers

1

Review:
Na enkele tientallen euri nog geen concrete date. Wel mooie vrouwen maar als je tot een afspraak wil komen willen ze nog beter kennis maken via de site, dus € 1,-/bericht van max 800 karakters. Leuk om je op te berlekkeren maar niet om te daten.

Sterke punten:
Wel leuke vrouwen

Zwakke punten:
Je komt niet tot een concrete date, wel wordt je almaar uitgenodigd om te chatten via de site. Als je in je profiel je eigen e-mailadres vermeldt wordt dat binnen de kortste keren verwijderd. Kortom: pure geldklopperij.

Burgman beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - Fake

1

Review:
Hoe komen die nepprofielen aan al die foto's? Worden er hoeren ingehuurd? Elke keer willen ze graag afspreken en zodra je erop ingaat haken ze af . Ook willen ze allemaal ontmaagd worden. 1je met een bloemennaam bijna 30 en nog maagd wat ik niet meer geloof. Welke meid is nu nog maagd in deze tijd geen 1. Die leek eerst oprecht maar geeft nu zelfde standaard antwoorden als eerdere hoeren.

Sterke punten:
geen.

Zwakke punten:
oplichtershoeren en bedrijf.

Kees beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - vervelende website

0

Review:
vol fake profielen

jann beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden

SwipeOnline - 100% entertaiment

0

Review:
is 100% entertainment geen afspraken mogelijk dus op deze website wordt je opgelicht en niet op gaan dus

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
100% nep heeft entertainment als doeleinden geen afspraak mogelijk

christian beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Casual Dating » SwipeOnline