Verspil je tijd niet aan internetzoektochten en eindeloze strooptochten langs bars. Maak gebruik van Squirt en zie in een oogopslag de beste plekjes voor homomannen. Hook-ups on the go zijn gegarandeerd, met de gemakkelijk te gebruiken mobiele site, die zelfs een GPS-tracker heeft. Zo ontvang je altijd precieze aanwijzingen waar je wezen moet, gebaseerd op jouw locatie, en kom je meteen aan je trekken - of je laat je trekken natuurlijk. Of je nu op zoek bent naar een Hollandse hunk, een getrouwde heteroman, een grote beer of een jonge twink; Squirt.org vindt ze allemaal voor je. Met de mobiele site in de hand vind je in het Amsterdams kanalennetwerk altijd de heetste bar, waar het dak er sowieso van afgaat. Kom op, trek vandaag nog de stoute klompjes aan.


Squirt.org doelgroep

Squirt.org is speciaal ontwikkeld voor gays. Ben je nog niet helemaal uit de kast en wil je toch wel een gay ervaring hebben om te weten of je echt op mannen valt? Dan ben je bij Squirt.org op het juiste adres. Op deze site zijn er een aantal homomannen, die je de tijd van je leven kunnen bezorgen. Je vergeet direct dat je twijfelde of je nou seks wilt met een man of niet. Daarnaast is deze site ook bestemd voor echte gay liefhebbers. Deze site biedt een veilige portaal voor mannen, die in contact wensen te komen met andere mannen voor alle soorten vormen van seks en meer. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog je gay experience hebben of wil je vandaag nog je eigen gay partner thuis hebben? Meld je dan direct aan bij Squirt.org


Aanmelden

Personen die interesse hebben, kunnen zich snel en eenvoudig inschrijven op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'Schrijf je in". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn waar men een gebruikersnaam, wachtwoord en werkende e- mail adres kan ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben en de aanmelding ook daadwerkelijk bevestigd te hebben, kan men direct aan de slag op deze site met het vinden van een leuke en spannende Squirt Gay date.


Profiel verwijderen

Personen die inmiddels een serieuze relatie gestart zijn of die vanwege hun moverende redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door als eerst in te loggen op de site, te klikken op instellingen (settings) en dan op profiel instellingen (account settings). Aan de onderzijde van de webpagina, die tevoorschijn komt, kan men klikken op profiel verwijderen 'Cancel My Membership'. Na dit bevestigd te hebben wordt het account per direct verwijdert van de database van deze site.


Gratis lidmaatschap

Personen die zich aanmelden op deze site krijgen een standaard gratis account toegewezen. Met dit account kan men onder andere ongelimiteerd berichten versturen naar 'Fan Club Members', gratis op 1 bericht reageren van 'Free members' en 5 nieuwe berichten per dag versturen. Genoeg reden dus om vandaag nog een account aan te maken en om op die manier ook een Squirt date aan de haak te slaan.


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van Squirt.org door het online contactformulier in te vullen en te versturen naar deze afdeling. Dit formulier kan men terugvinden op de contactpagina van deze site. In dit formulier moet men onder andere het onderwerp, naam, e- mail adres en bericht verwerken. Daarnaast kan men ook in geval van betalingsproblemen als volgt telefonisch contact opnemen met de helpdesk van deze site: Gebruikers uit de VS en Canada: 1-877-587-8649 Engeland: 0-800-032-3665 Australie: 1-800-062-674 Gebruikers uit overige landen +1 416-925-6665 (optie 2)


Squirt.org Reviews

Bezoek Squirt.org

Schrijf een review