Top !

Leuke manier van mensen ontdekken. Blij dat het geen dating-site is maar bedoeld om mensen te leren kennen. Met eventueel dezelfde interesses. Je kunt zelf bepalen welke dat zijn en of je een bericht wilt dat er 'matches' zijn. Heb inmiddels een paar maatjes gevonden om leuke dingen mee te doen, dat is leuk.

Sterke punten
Heel breed en je kan allerlei wensen kenbaar maken en van alles aan of afvinken. Ook je zoekmarge en welke meldingen dat je wilt ontvangen.

Zwakke punten
Ik vond het lastig om de volledige profielen te zien, nadat iemand mij een bericht had gestuurd.

Ik schijn 'High Fives' gegeven te hebben, maar ik heb dat niet zelf gedaan. Dat vind ik gek. Ook een paar keer van dezelfde ontvangen, terwijl we al in gesprek waren via de berichten knop ...

Kreeg soms een match die ik niet begreep.

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

1 reactie

Wat is dat voor een idiote reaktie ! Er bestaan in het geheel geen 'keukeropties'. Je kan NIETS aan of afvinken. Overigens zijn de profielen hoogst simplistisch van strunctuur.
OFWEL slaat bovenstaande reaktie op een totaal andere website,
OFWEL is het een "ghost" reaktie van het volkje achter Sportpartner zelf, neem maar aan dat die laatste het geval is, er staan immers zelfs 5 volle sterren voor deze achterlijke oplichterssite.....
OPLICHTINGS-BOODSCHAP van Sportpartner zelf dus, deze "Fieke"

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SportPartner
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden