SpeedDaten.nl Review - Niemand te BEKENNEN!!!!!!##%%&&&%@#%^&

SpeedDaten.nl - Niemand te BEKENNEN!!!!!!##%%&&&%@#%^&

7

Review:
Speeddate gereserveerd 4 jan.2019 in Groningen.

20.00 aanwezig.
Cafe zegt dat er niemand is.

Ik ben niet geinformeerd, en er blijkt nog 1 mannelijke deelnemer ( in zijn hemd gezet) te zijn.

Wat een amoreel clubje is dit wel niet?

Ver ver ver beneden alle peil.

Slechte organisatie.
NIET D OEN!!!!

Sterke punten:
Geld innen

Zwakke punten:
Communicatie van jan lik me de reet

HarryB beveelt SpeedDaten.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

7 Reacties

Datum: 5 januari 2019 - 8:26

Geschreven door: Dirk

Misschien is het bericht dat de datum van de speeddate verschoven is in de spambox terecht gekomen, en ook bij die andere man.
Lees de vorige review van 25 juli 2018. Daar lees je dat de speeddate een maand verzet is vanwege gebrek aan dames. De speeddate werd een dag van te voren afgelast.

Ik kijk altijd mijn spambox na om te controleren of er berichten onterecht in staan. Ik zou contact opnemen met de organisatie en er vragen over stellen.
Ik moet je wel vertellen dat bij een speeddate de vrouwen erg kritisch zijn en er alleen komen voor de lol en om te weten of ze nog goed in de markt liggen.


Datum: 5 januari 2019 - 8:39

Geschreven door: Dirk

De eerstvolgende speeddate in Groningen voor 40-55 jaar is om 1 februari bij de Gezusters. Waarschijnlijk staan jij en die andere man en misschien anderen die op de lijst van 4 januari er in. Bellen zou ik zeggen.

De organisatie moet de eigenaar van het cafe inlichten dat de datum verschoven is. Dan kan de cafe eigenaar het vertellen aan de gasten die het bericht van de verplaatsing gemist hebben.

Datum: 7 januari 2019 - 8:47

Geschreven door: MGTOW

Ik zie het probleem niet; je gaat wat drinken met die ene man die ook voor jan lul is komen opdagen. De drankjes die je dan drinkt zijn veel goedkoper als die via een speeddate. En je hebt meer kans in een kroeg door een vrouw gewoon aan te spreken dan dmv speeddating. Je hebt een mooi verhaal om te vertellen en zij weet ook nog meteen dat je vrijgezel bent.

Datum: 7 januari 2019 - 12:28

Geschreven door: Dirk

Probleem is dat ze voor niks 30 euro of meer hebben betaald.

Datum: 9 januari 2019 - 6:25

Geschreven door: Dirk

Er staat nog steeds dat de kans op een match 91 procent is.
Dat is een leugen.

Datum: 9 januari 2019 - 9:08

Geschreven door: MGTOW

Als je betaalt zonder dat je wat krijgt is dat oplichting.
Net als bij datingsites is er geen controlerende instanties; ze kunnen van alles beweren.

Datum: 9 januari 2019 - 13:29

Geschreven door: Dirk

De eigenaars van datingsites, relatiebureaus, speeddaten, etcetera dekken zich in d.m.v. de algemene voorwaarden.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review