Fake reviews door beheerder

Fake reviews door beheerder

Ja daar is er weer zo een reactie over hoe geweldig de site is. Mannen, trap er niet in. Deze site is nog achterbakser door op review sites zogenaamd positieve reviews achter te laten.

Moet je opletten hoe snel er weer positieve reviews komen. Dat klopt van geen meter en stinkt aan alle kanten.

Maar ik begrijp het wel hoor beheerder. Heeft gewoon te maken met het feit dat je ook reclame maakt op datingwebsites.nl. Als die mensen dan allemaal slechte reviews lezen, dan zullen zij je site links laten liggen. Natuurlijk zonde van je advertentie geld. Ga maar weer lekker door reviews plaatsen.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

reacties

Ik heb ook het idee dat beheerders fake reviews maken.
Het ligt niet in de aard van vrouwen om te betalen voor vreemdgaan.

Ik ben zojuist afgemeld bij SF. En gevraagd een reactie te leveren op de site. Ik las deze reactie, en vraag me af waar dit over gaat. Ik denk haast een andere site. Ben erg tevreden over de SF-site. Als vrouw krijg je drie maanden een gratis topmember profiel en een z.g.h. stervermelding, mits je een fatsoenlijke account opstelt. Dat wil niet zeggen dat je meteen allemaal privé details moet verklappen, maar wel dat je profiel net iets meer inhoudt heeft dan: "Hoi, daar ben ik dan", of "Interesse mail me". Zulke profielen zijn er natuurlijk nog wel altijd.
Sf heeft voldoende mogelijkheden om je foto's te laten zien, aan iemand met wie je leuk mail contact hebt. Maar ook voldoende afscherm gelegenheden. Omdat de site redelijk laat doorschemeren dat er ook een gedragscode is, vond ik het belangrijk om een leuke reactie te beantwoorden, ook indien ik geen interesse had. Gewoon, even laten weten dat je de reactie leuk vond, maar dat het hem niet wordt.
Je kunt heel duidelijk aangeven, wat je wensen zijn. Zo stonden mannen er niet van te kijken dat fysiek contact geen werkelijke mogelijkheid was.

Als vrouw wordt je een beetje overspoeld met aandacht. Na drie leuke contacten gevonden te hebben vond ik het genoeg, en met hen mail ik nu.


De site heeft geen irritante reclame in beeld. Ik vind dat heel erg prettig. Wel is de mobiele site een beetje rottig. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Het is een discrete site. Ik vind dat je als man, maar met name als vrouw het gewoon zelf maar eens moet proberen. Altijd jammer als je als man moet betalen, maar begin eens met een gratis account. Of blijf je lieve partner trouw... dat is natuurlijk een veel beter advies ;-).

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden