secretflirt is (on)gewoon goed. Eerlijk en het werkt

secretflirt is (on)gewoon goed. Eerlijk en het werkt

Ik sluit me aan bij het legertje van positieve reviews over deze site die ik hier allemaal lees. Secretflirt.nl verbaasde mij. Goede layout, (echt anders dan anderen). Allemaal echte profielen. Leuke contacten opgedaan. Kom ik zeker nog weer terug. Ben niet op secretflirt gekomen via deze website. Er is mij gevraagd een review te maken.

Niet alle dames zijn leuk. Nadeel is dat veel vrouwen hun foto's hebben afgeschermd. Dus je moet vaak eerst communiceren voordat je de foto's mag zien. Soms vallen die tegen...maar moet zeggen dat er zeker evenveel knappe vrouwen op de site zitten. Goed nivo. Voordeel is wel weer bedacht ik; als je de foto's niet zomaar kunt zien..dan worden de dames in elk geval niet platgemaild door mannen die alleen maar zoeken op mooie foto's. Er zit dus meer inhoud in de communicatie op deze manier.

Sterke punten
Chique site, strak design.

Zwakke punten
Mobiel! De site werkt niet goed op mijn Samsung Galaxy (android). Dat zou echt beter moeten! Ik kan geen berichten versturen aan nieuwe profielen, en ik kan geen foto's uploaden.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden